Reparér eller byg nyt fra bunden

Når uheldet er ude, og en bil er blevet beskadiget, så står karrosseriteknikeren klar. Kreativitet, design og finish er i højsædet, når du enten reparerer det eksisterende karrosseri eller opbygger nyt helt fra bunden. Til din hjælp har du både dine hænder, dit hoved og den nyeste teknologi.

default-thumbnail

Gode praktikmuligheder

Uddannelsen er én af vores fordelsuddannelser, så du har særligt gode muligheder for praktikplads. Du er samtidig rigtig godt stillet på arbejdsmarkedet, da der er mangel på arbejdskraft.

Om praktikpladser

Vurdér, rådgiv og giv tilbud

Som karrosseritekniker har du også en opgave, før selve karrosseriarbejdet kan begynde. Det er nemlig dig, der har ansvaret for at vurdere bilens skader, rådgive kunden og strikke et tilbud sammen.

Kan jeg læse videre?

Ja, du har samme muligheder for at læse videre som med en gymnasial uddannelse, men du kan også blive bl.a. offshore-svejser i vindmølle- eller olieindustrien, autoteknolog eller produktionsteknolog. 

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

På EUX-uddannelsen som karrosseritekniker lærer du alt om at vurdere skader, oprette karrosseridele og fremstille reparationsstykker fra bunden. Du har også gymnasiale fag som dansk A, matematik B og kemi C.

Fag og specialer

Find vej

Hvidovre

Adresse
Stamholmen 195-215
2650 Hvidovre

Transportmuligheder
Busserne 139 og 137 kører lige til døren. Skolen har et stort pakeringsområde, hvis du kommer med bil, motorcykel eller knallert.

Find vej

Erhvervsfaglig student

På EUX får du gymnasial eksamen og en erhvervsuddannelse. Du veksler mellem skole og praktik med gymnasiefag på skemaet. Når du er færdig, får du både studenterhue og svendebrev.

Om EUX
Billeder fra uddannelsen
 • Sådan tilmelder du dig

  Få styr på ansøgningsfrister og tilmelding til EUX-uddannelserne
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af din alder, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning af uddannelsen

  Hvordan er EUX opbygget med grundforløb, hovedforløb og praktik?
  Se mere om opbygning

Har du spørgsmål til EUX?

Frederiksberg
Elektriker, data, automatik, 10. klasse og EUX

Maja Bjarnesen

Elektriker, data, automatik, 10. klasse og EUX