Kurser til ethvert behov

Vi udvikler løbende vores kursusudbud, så det matcher de ønsker og behov, som findes hos virksomhederne.  Kursusforløb kan også skræddersys, så det passer til din situation og virksomhed.

Vi arbejder også på at udvikle mere fjernundervisning på de dele af vores kurser, hvor det er relevant. Kurserne består af arbejdsmarkedskurser (AMU-kurser), som er kompetencegivende i det ordinære uddannelsessystem.

 

    

FAQ om AMU Online

Ved undervisningens start modtager du et login til vores undervisningsportal og til interaktivt undervisningsmateriale. På portalen vil der være en undervisningsplan, som er styrende for dit kursusforløb. 

Kommunikationen med læreren foregår udelukkende via portalens faciliteter, hvor du kan stille spørgsmål og få svar, og hvor du kan sende løste opgaver og få dem rettede tilbage. Du kan som hovedregel påregne svar på spørgsmål inden for 24 timer på hverdage. Afleveringsopgaver får du retur med kommentarer inden for 2 hverdage. 

Som udgangspunkt findes alle bøger og alt undervisningsmateriale online via vores webbaserede læringsportal. Når du begynder på et forløb, får du adgang til det materiale, der er relevant for dit fag/kursus. Du har med andre ord adgang til alt materiale døgnet rundt og kan derfor læse og løse opgaver, når det passer dig. 

Har du spørgsmål til undervisningen, kan du få individuel support fra vores dygtige undervisere, der alle har stor erfaring i at undervise online. Via et virtuel kursusrum kan du stille spørgsmål og sende løste opgaver. Her kan du også løbende følge med i, hvor meget af kurset/uddannelsen, du har gennemført. 

På læringsportalen finder du også forskellige instruktioner, som viser, hvordan du anvender portalen og undervisningsmaterialet.  

Tilmelding kan foretages via vores hjemmeside, som linker videre til voksenuddannelse.dk, hvor du skal færdiggøre din tilmelding. Har du spørgsmål til tilmelding eller ønsker du hjælp, så kontakt os gerne.

Du opnår det samme niveau ved fjernundervisning som ved almindelig holdundervisning.

Du behøver ikke at være computerekspert for at følge et fjernundervisningsforløb. Som udgangspunkt forventes det dog, at du har grundlæggende kendskab til din computer samt en god internetforbindelse. 

Vores online læringsportal er let at arbejde i, og her får du direkte adgang til al undervisningsmateriale og information. Det er muligt at logge på både via PC, Mac, tablets og smartphones. 

På fjernundervisningsforløb skal du deltage i online-møder/-fremlæggelser. Her er det vigtigt, at du har adgang til webcam og headset med mikrofon, så vi kan se og høre hinanden. 

Har du tekniske spørgsmål, eller oplever du problemer, så hjælper vi dig gerne.  

Læs nærmere om deltagerbetaling under de enkelte forløb. Der er mulighed for at søge om fuld VEU-godtgørelse efter gældende regler.   OBS! Der kan forekomme årlige prisreguleringer

Ja, virksomheder kan søge fuld VEU-godtgørelse for online AMU-kurser. 

Ja, virksomheder kan VEU-godtgørelse for online AMU-kurser. VEU-godtgørelsen er i 2022 på 893 kr. pr. deltager pr. dag for deltagere i målgruppen.


Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder
 • Tilmelding

  Her finder du info om, hvordan du tilmelder dig til kurser og efteruddannelse
  Info om kursustilmelding
 • Faciliteter

  Vi har gode faciliteter og kurser af høj kvalitet. Derfor vælger mere end 12.000 personer hvert år at tage kurser og efteruddannelse på TEC
  Tag dit kursus på TEC
 • Vilkår

  Pris, betaling og afmelding af kurser samt info om godtgørelse
  Værd at vide

Spørgsmål til kurser og efteruddannelse?

TIL TOPPEN