Vil du gå i 10. klasse i København?

Du kan vælge mellem forskellige linjer og få det bedste udgangspunkt til at blive klar til en ungdomsuddannelse. I 10. klasse får du et år med mange gode oplevelser, nye venner, spændende fag og projekter. Du bliver en del af et levende og spændende ungemiljø på erhvervsskolen, og på skolen bliver du en del af et fællesskab med elever fra forskellige erhvervsuddannelser.

Bliv klar til en uddannelse

I 10. klasse får du den bedste introduktion til vores erhvervsuddannelser, samtidig med at du forbereder dig til folkeskolens afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk. 

Kombineret 10. klasse

Du kan vælge mellem forskellige 10. klasselinjer. Fælles for dem alle er, at du kombinerer den almindelige 10. klasse med fag fra erhvervsuddannelserne eller dele af en erhvervsuddannelse.

10. klasse kombineret med en erhvervsuddannelse

Du kan vælge at få første del af erhvervsuddannelserne, samtidig med at du tager 10. klasse. Den linje kalder vi for 20/20.

Læs om 20/20

10. klasse Bæredygtig Håndværk og Teknik (EUD10)

Brug 10. klasse på at forbedre dine karakterer, så du opfylder adgangskravene til erhvervsuddannelserne. Vi kalder linjen for Bæredygtig Håndværk og Teknik, og den er til dig, der har brug for et ekstra år til at blive helt klar til en erhvervsuddannelse.

Læs om Bæredygtig Håndværk og Teknik

Spørgsmål til 10. klasse?

Troels Rendbæk Jacobsen

Aktiviteter på erhvervsuddannelserne
TIL TOPPEN