Vil du gå i 10. klasse i København?

Du kan vælge mellem forskellige linjer og få det bedste udgangspunkt til at blive klar til en ungdomsuddannelse. I 10. klasse får du et år med mange gode oplevelser, nye venner, spændende fag og projekter. Du bliver en del af et levende og spændende ungemiljø på erhvervsskolen, og på skolen bliver du en del af et fællesskab med elever fra forskellige erhvervsuddannelser.

Besøg TEC i vores virtuelle miljø

For dig, der vil vide mere om erhvervsuddannelserne, EUX, 10. klasse og have en fornemmelse af skolen kan du besøge vores virtuelle miljø.

Derudover holder TEC en række virtuelle live arrangementer op til vores optagelsesfrister. Her får du mulighed for at møde lærere og andre elever og få svar på netop dine spørgsmål om uddannelserne på TEC.

Besøg TEC virtuelt

Bliv klar til en uddannelse

I 10. klasse får du den bedste introduktion til vores erhvervsuddannelser, samtidig med at du forbereder dig til folkeskolens afgangsprøve i dansk, matematik og engelsk. 

Kombineret 10. klasse

Du kan vælge mellem forskellige 10. klasselinjer. Fælles for dem alle er, at du kombinerer den almindelige 10. klasse med fag fra erhvervsuddannelserne eller dele af en erhvervsuddannelse.

10. klasse kombineret med en erhvervsuddannelse

Du kan vælge at få første del af erhvervsuddannelserne, samtidig med at du tager 10. klasse. Den linje kalder vi for 20/20.

Læs om 20/20

10. klasse på en erhvervsskole

Brug 10. klasse på at forbedre dine karakterer, så du opfylder adgangskravene til erhvervsuddannelserne. Vi kalder linjen for EUD10, og den er til dig, der har brug for et ekstra år til at blive helt klar til en erhvervsuddannelse

Læs om EUD10

Spørgsmål til 10. klasse?

Troels Rendbæk Jacobsen

Aktiviteter på erhvervsuddannelserne
TIL TOPPEN