Infoaften, besøgsdage og orienteringsaften

Besøg EUX, 10. klasse og erhvervsuddannelserne og bliv klar til at vælge uddannelse. Vi holder besøgsdage året rundt, infoaftner og orienteringsaftner i januar og februar - og vi glæder os til at se dig.

Bliv klar til at vælge uddannelse

Vi ved, det er en stor beslutning at skulle vælge uddannelse. Der er mange muligheder, og det er ikke altid til at forstå, hvad uddannelserne handler om. Det bedste du kan gøre er at undersøge uddannelserne, besøge dem og stille spørgsmål.

Kom på besøg og få:
  • Rundtur på skolen i værksteder og laboratorier
  • Mulighed for at snakke med lærere og elever
  • Svar på lige netop dine spørgsmål

Se arrangementer

Find din drømmeuddannelse

Med en erhvervsuddannelse har du rigtig gode muligheder for at komme i arbejde, læse videre eller blive chef i eget firma. Elektriker, chauffør, maler, vvs’er, mekaniker, selvstændig? Lige meget hvad du drømmer om, så har vi helt sikkert en uddannelse for dig.

Hvilket arrangement vil du med til?

Besøgsdag på erhvervsuddannelserne

Kom til besøgsdag på vores erhvervsuddannelser. Vi tilpasser dagen til dig, så du kan se det, du gerne vil se og få svar på netop dine spørgsmål. Du får en rundtur på skolen og mulighed for at snakke med en vejleder.

Læs mere

Besøgsdag på H.C. Ørsted Gymnasiet

Besøgsdag er til dig, der går i 9. eller 10. klasse og gerne vil opleve, hvordan det er at være elev på H.C. Ørsted Gymnasiet. Til besøgsdag følger du undervisningen og møder vores elever, der fortæller om studiemiljøet og om, hvordan det er at gå på gymnasiet.
Du bliver også vist rundt i de forskellige klasser og får en introduktion til HTX-uddannelsen, studieretninger og valgfag.

Kontakt en vejleder for at besøge HCØ

Orienteringsaften på H.C. Ørsted Gymnasiet

H.C. Ørsted Gymnasiet holder orienteringsaften i januar. Her kan du se gymnasiet indefra – bl.a. vores laboratorier og værksteder. I løbet af aftenen får du informationer om studieretninger, obligatoriske fag, valgfag, studieture og sociale arrangementer på gymnasiet. Tag gerne dine forældre med.

Kontakt en vejleder

Infoaften EUX

Kom til infoaften og hør mere om dine muligheder med EUX. Du kan fx høre om EUX-uddannelserne, om opbygning af uddannelsen, og om hvordan de gymnasiale fag spiller sammen med håndværksfagene.

Kontakt en vejleder

Infoaften om erhvervsuddannelser og EUX

Hør om erhvervsuddannelser og EUX i hele hovedstadsområdet. Du møder de store uddannelsesinstitutioner og UU-centrene, så du kan få det bedste udgangspunkt for at vælge ungdomsuddannelse.

Kontakt en vejleder

Infoaften 10. klassse

Overvejer du 10. klasse? Kom til infoaften og hør mere om 10. klasse på H.C. Ørsted Gymnasiet og 10. klasse på en erhvervsuddannelse. Hør om fag, projekter og aktiviteter i løbet af skoleråret, og om hvordan det er at være elev i 10. klasse på TEC.

Kontakt en vejleder

 

Spørgsmål til uddannelserne?

Mandag-torsdag kl. 8:30-15 og fredag kl. 8:30-14:30

Kontakt vejledningen

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 8:30-15.00 og Fredag kl. 8:30-14:30
TIL TOPPEN