Infoaften, besøgsdage og åbent hus

Besøg EUX, 10. klasse og erhvervsuddannelserne og bliv klar til at vælge uddannelse. Vi holder besøgsdage året rundt, infoaftner og åbent hus i januar og februar - og vi glæder os til at se dig.

Bliv klar til at vælge uddannelse

Vi ved, det er en stor beslutning at skulle vælge uddannelse. Der er mange muligheder, og det er ikke altid til at forstå, hvad uddannelserne handler om. Det bedste du kan gøre er at undersøge uddannelserne, besøge dem og stille spørgsmål.

Kom på besøg og få:
  • Rundtur på skolen i værksteder og laboratorier
  • Mulighed for at snakke med lærere og elever
  • Svar på lige netop dine spørgsmål

Se arrangementer

Tilmelding

Find din drømmeuddannelse

Med en erhvervsuddannelse har du rigtig gode muligheder for at komme i arbejde, læse videre eller blive chef i eget firma. Elektriker, chauffør, maler, vvs’er, mekaniker, selvstændig? Lige meget hvad du drømmer om, så har vi helt sikkert en uddannelse for dig.

Hvilket arrangement vil du med til?

Besøgsdag på erhvervsuddannelserne

Kom til besøgsdag på vores erhvervsuddannelser. Vi tilpasser dagen til dig, så du kan se det, du gerne vil se og få svar på netop dine spørgsmål. Du får en rundtur på skolen og mulighed for at snakke med en vejleder.

Læs mere

Besøgsdag på H.C. Ørsted Gymnasiet

Besøgsdag er til dig, der går i 9. eller 10. klasse og gerne vil opleve, hvordan det er at være elev på H.C. Ørsted Gymnasiet. Til besøgsdag følger du undervisningen og møder vores elever, der fortæller om studiemiljøet og om, hvordan det er at gå på gymnasiet.
Du bliver også vist rundt i de forskellige klasser og får en introduktion til HTX-uddannelsen, studieretninger og valgfag.

Kontakt en vejleder for at besøge HCØ

Virtuelt Åbent Hus på H.C. Ørsted Gymnasiet

H.C. Ørsted Gymnasiet holder Åbent Hus i januar. Her kan du se gymnasiet indefra – bl.a. vores laboratorier og værksteder. I løbet af aftenen får du informationer om studieretninger, obligatoriske fag, valgfag, studieture og sociale arrangementer på gymnasiet. Tag gerne dine forældre med.

Tilmeld dig

Infoaften EUX

Du kan høre mere om EUX til vores virtuelle LIVE - tæt på TEC arrangementer. Du kan fx høre om EUX-uddannelserne, om opbygning af uddannelsen, og om hvordan de gymnasiale fag spiller sammen med håndværksfagene.

Vi holder infoaften igen i efteråret 2021.

Infoaften 10. klasse

Overvejer du 10. klasse? Kom til infoaften og hør mere om 10. klasse på H.C. Ørsted Gymnasiet og 10. klasse på en erhvervsuddannelse. Hør om fag, projekter og aktiviteter i løbet af skoleråret, og om hvordan det er at være elev i 10. klasse på TEC.

Tilmeld dig

 

Spørgsmål til uddannelserne?

Mandag-torsdag kl. 8:30-15 og fredag kl. 8:30-14:30

Kontakt vejledningen

Åbningstider: Mandag-torsdag kl. 8:30-15.00 og fredag kl. 8:30-14:30
TIL TOPPEN