Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker

Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, teknisk gymnasium: H.C. Ørsted Gymnasiet, EUX, 10. klasse og kurser og efteruddannelse til faglærte og ufaglærte. Hvert år sikrer vi, at 20.000 mennesker får en uddannelse af høj kvalitet med fokus på erhvervsrettet dannelse og innovation.

TECs Grundforståelse

Vi har en ambition om at være virksomhedernes og de unges førstevalg. Vi tror på, at alle har talent, og på TEC formår vi at finde det frem. Vi brænder for at få vores elever, lærlinge og kursister til at flytte sig fagligt mest muligt, tro på sig selv og lykkes i livet.

Se Grundforståelsen

Teknologisk og erhvervsrettet dannelse

På TEC understøtter vi elevernes teknologiske og erhvervsrettede dannelse med undervisning, der gør eleverne bevidste om værdier, normer, kvalitetskrav og kultur, der knytter sig til de enkelte erhverv og videregående uddannelser. Vi uddanner stolte håndværkere og kompetente studerende.

Pædagogisk-didaktisk strategi

 

Nysgerrige, samarbejdende og dygtige

På H.C. Ørsted Gymnasiet har vi en fælles faglig vision. Den realiserer vi i et tæt samarbejde på tværs af en solid faglighed og stærke kompetencer inden for naturvidenskab og teknologi - målrettet støttet af humaniora og samfundsvidenskab. Vi bidrager til at styrke fremtidens samfund ved at være nysgerrige, samarbejdende, selvstændige og dygtige.

H.C. Ørsted Gymnasiets faglige vision

Direktion

Morten Emborg

Direktør

Jacob Elmeros Jersild

Ressourcedirektør

Kristian Stagis

Udviklingsdirektør

Christina Sørensen

Direktionssekretær

Ledige stillinger

Vi har et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø, og du får kreative og fagligt kompetente kolleger.

Job på TEC

Hvem er TEC?

TEC har ca. 4500 årselever, over 700 ansatte og skoler på 7 adresser i Storkøbenhavn. Vi har mere end 30 erhvervsuddannelser, et stort udvalg af kurser og efteruddannelse og et teknisk gymnasium fordelt på tre afdelinger. 

Vi samarbejder tæt med virksomheder, brancher og videregående uddannelser, nationalt og internationalt.

Organisation

Fakta