Stor efterspørgsel på automatikkompetencer

Antallet af robotter og automatiserede maskiner stiger konstant. Der er hårdt brug for folk, der har styr på automatisering og teknik. På EUX automatiktekniker lærer du alt om automatiske maskiner og robotter, og det er noget, der er massiv efterspørgsel på!

Rigtig gode praktikmuligheder

EUX automatik er én af vores fordelsuddannelser, så du har særligt gode muligheder for praktikplads. Du er samtidig rigtig godt stillet på arbejdsmarkedet, da der er mangel på arbejdskraft.

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Du får fag som robotteknologi og hydraulik. Produktudvikling og innovation gennemsyrer dine fag og projekter. Du får også gymnasiale fag som fysik B, engelsk og matematik op til A-niveau samt teknik A.

Opbygning og specialer

Robotter og programmering

Du bliver undervist i data og programmering, men du får også kompetencer fra elektriker-, smede- og maskinfaget. På den måde kan du på egen hånd føre dine idéer ud i livet, hvis du vil opfinde og bygge nye maskinanlæg eller robotter.

Kan jeg læse videre?

Ja. På EUX har du samme muligheder for at læse videre, som hvis du havde taget gymnasiet. Du kan bl.a. videreuddanne dig til automationsteknolog, it-teknolog og energiteknolog.

 • Tilmelding

  Få styr på ansøgningsfrister og tilmelding til EUX-uddannelserne
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af din alder, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning

  Hvordan er EUX opbygget med grundforløb, hovedforløb og praktik?
  Se mere om opbygning

Har du spørgsmål til EUX?

Ballerup
Elektriker, data, automatik, 10. klasse og EUX

Maja Bjarnesen

Elektriker, data, automatik, 10. klasse og EUX

Find vej

Ballerup

Adresse
Telegrafvej 9
2750 Ballerup

Transportmuligheder
Skolen ligger i gåafstand fra Ballerup Station og det tager kun 7 minutter i bus. Bus 143 og 144 kører næsten til døren.

 

Find vej
TIL TOPPEN