Både teori og praktisk erfaring

Erhvervsuddannelser bliver også kaldt for EUD og dækker over uddannelser, hvor du hele tiden kombiner teori med praktisk erfaring. Det betyder, at der altid bliver skabt en sammenhæng mellem de teorier og metoder, du lærer i skolen, og det du lærer ude i din virksomhed. Alt, hvad du lærer, kan du bruge i virkeligheden.

Får jeg løn under min uddannelse?

Ja, du får løn, når du har en praktikaftale. Dvs. når du har en aftale om en praktikplads i en virksomhed. Startlønnen ligger typisk mellem 7.000 kr. og 9.500 kr. om måneden.

Mere om praktik

Mange uddannelser, mange muligheder

Der findes mange forskellige erhvervsuddannelser. På TEC har vi fx mere end 30 erhvervsuddannelser, der giver dig mulighed for at komme i arbejde, læse videre eller blive chef i eget firma.

Hvor lang tid tager uddannelsen?

En erhvervsuddannelse tager mellem 2 og 5 år. Varigheden afhænger af din alder, og om om du kommer direkte fra folkeskolen. Dit valg af speciale betyder også noget for, hvornår du er færdig med uddannelsen.

Opbygning af uddannelsen

Hvad laver man på en erhvervsuddannelse?

Når du går på en erhvervsuddannelse, bliver du undervist i det fagområde du har valgt. Men du har fx også undervisning i matematik og dansk, der bliver sat i spil ift. din uddannelse, så du hele tiden blander teori med praksis. Alt, hvad du lærer, kan du bruge i virkeligheden.

Hvad drømmer du om?

Elektriker, chauffør, maler, vvs’er eller selvstændig? Vi har helt sikkert en erhvervsuddannelse for dig, som giver dig rigtig gode muligheder for at komme i arbejde, læse videre eller blive chef i eget firma.

Find din uddannelse
 • Ansøgningsfrist og opstart

  Få styr på tilmeldingsfrister og startdatoer på erhvervsuddannelserne.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af, hvor gammel du er, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning

  Hvordan er en erhvervsuddannelse opbygget? Skal du starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2?
  Se mere om opbygning

Kom på besøg

Få en rundvisning og oplev skolen, værksteder og laboratorier. Du kommer også til at gå rundt sammen med en vejleder, der kan hjælpe dig med at få svar på lige netop dine spørgsmål.

Besøg en uddannelse

Spørgsmål til uddannelserne?

Mandag-torsdag kl. 8:30-15 og fredag kl. 8:30-14:30

Kontakt os her

Åbningstider: Mandag-fredag kl. 8:00-14.00
TIL TOPPEN