Kursus starter den 19.06.2024
VÆLG DATO
Pladser:
17 ledige
Slutdato:
21/06/2024
AMU-nr:
14740155814fhj25
Varighed:
3 dage
Tid:
07:45-15:10
Adresse:
TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Samlet pris
Pr. person:
624,00 DDK
For ledige*:
3.366,10 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Kursus Administrationen

38177407 amukursus@tec.dk

Indhold

Deltageren kan foretage forebyggelse af ulykker i virksomheden, i eller ved køretøjet, samt ved brug af hjælpeudstyr. Desuden udvise korrekt sikkerhedsmæssig adfærd i henhold til gældende sikkerheds- og arbejdsmiljøbestemmelser, herunder give førstehjælp og kan hjælpe ved almindelige forekommende ulykker, brand og ved pludselige sygdomme.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til chauffører inden for godstransport og personbefordring. Der er ingen specielle adgangskrav til uddannelsen.

Mål

Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:- Hvilke typer af arbejdsulykker der optræder hyppigst indenfor transportområdet med store køretøjer- Ulykkesstatistik - Kendskab til menneskelige, materielle og økonomiske følger af ulykker- Kendskab til forebyggelse af arbejdsulykker, herunder værnemidlerDeltageren kan på baggrund af denne viden:- Forebygge ulykker i virksomheden, i eller ved køretøjet, samt ved brug af hjælpeudstyr- Udvise korrekt sikkerhedsmæssig adfærd i henhold til gældende sikkerheds- og arbejdsmiljøbestemmelser - Give førstehjælp og kan hjælpe ved almindelige forekommende ulykker, brand og ved pludselige sygdomme.
Fag til kurset

Arbejdsulykker og adfærd i nødsituationer

Skolefagkode
45083
Varighed
3 dage
Timer pr. dag
7,4

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder
TIL TOPPEN