Hvert år vælger mere end 12.000 personer at tage kurser og efteruddannelse på TEC. Vi arbejder for, at alle vores kursister flytter sig fagligt mest muligt. Vores kurser bygger på faglighed, kvalitet og kundeorientering, og vi udnytter vores bredde til at opfylde vores kunders behov.

Godt at vide om kurser på TEC

Vi har samlet, alt hvad der er værd at vide om kurser på TEC. Få styr på hvem der kan tage AMU-kurser, hvad kurserne koster og betaling af kurser.

Hvad er AMU-kurser?

Vi udbyder mere end 300 AMU-kurser i København. AMU står for Arbejdsmarkedsuddannelse dvs. kurser og efteruddannelse faglærte og ufaglærte. Kurserne er både til dig, der er i job, selvstændig eller ledig.

Hvad koster et kursus?

Prisen for at komme på kursus afhænger af kurset og af, om du er ledig eller i arbejde. Du finder de aktuelle priser under hvert enkelt kursus.

Pris for kurser til ledige

Er du ledig, skal din A-kasse eller jobcenter godkende, at du tager kurset. For ledige er kursusprisen den fulde pris. Du finder prisen under Pris for ledige på hvert enkelt kursus.

Pris faglærte/ufaglærte i job

Er du faglært eller ufaglært og i job, skal du betale prisen med tilskud. Du finder pris med tilskud under Deltagerpris på hvert enkelt kursus.

Pris for andre

Har du en videregående uddannelse, eller falder du på anden måde uden for AMU-målgruppen, skal du betale den fulde pris for kurset. Du finder den fulde pris under Deltagere uden for AMU-målgruppe på hvert enkelt kursus.

Hvis du er i tvivl om, hvilke kursuspriser der gælder dig, er du meget velkommen til at kontakte kursusadministrationen på 3817 700.

Betaling

Skolen sender faktura for betaling og indkaldelsesbrev senest 10 dage før kursusstart. Deltagerbetaling skal være indbetalt inden kursusstart og refunderes ikke ved for sen framelding/udeblivelse.

Kursusfaciliteter

Når du tager dit kursus eller efteruddannelse på TEC, bliver du undervist i de nyeste teknologier. Vi har moderne, veludstyrede værksteder, teorilokaler og udstyr, der ligner det, du er vant til at bruge.

Vi har specifikke voksenmiljøer til vores kursister. Her kan du netværke og snakke sammen med de andre kursister over en kop kaffe, når du er på kursus.

Forplejning

Vi har kantiner på alle vores kursussteder, hvor du kan købe kaffe, frugt og frokost. Kantinen tilbyder også forskellige forplejningspakker, der kan bestilles på forhånd.

Tilskud og godtgørelse

Kost og logi

Kan du dokumentere, at du har mere end 120 km tur/retur mellem bopæl og kursussted, har du mulighed for at få et tilskud på op til 500,- kr. pr. overnatning. Vær opmærksom på, at det er overnatningen, der udløser retten til tilskud. Er du ledig, skal du søge hos dit Jobcenter. Hvis du har en videregående uddannelse, kan du kun få tilskud til kost og logi, hvis du ikke har anvendt denne mulighed inden for de sidste fem år.

Du søger tilskud via vores digitale blanketsystem. Se evt. vejledning til at logge ind og til at udfylde ansøgningsskemaet

Søg tilskud

 

VEU-godtgørelse

VEU-godtgørelse er en dispensation, som du og din virksomhed kan få for tabt arbejdsfortjeneste, når du deltager i erhvervsrettede kurser og uddannelser. Du kan få VEU-godtgørelse, hvis dit uddannelsesniveau svarer til en erhvervsuddannelse eller lavere. Du og din virksomhed søger VEU-godtgørelse digitalt på efteruddannelse.dk

Gå til efteruddannelse.dk

 

Befordringsgodtgørelse

Har du mere end 24 km tur/retur til kursusstedet, kan du få hjælp til dækning af de udgifter, du har til transport. Du kan ikke få tilskud, hvis undervisningen foregår på din arbejdsplads. Du kan søge om godtgørelse fra første kursusdag via efteruddannelse.dk med din personlige/firmaets Nem-ID eller digitale signatur. Du skal senest søge 4 uger efter sidste kursusdag.

Gå til efteruddannelse.dk

Kompetencefondsmidler

Medarbejdere og virksomheder kan søge om tilskud til deltagelse i efteruddannelse, hvis de er omfattet af en overenskomst med aftale om uddannelsesfonde. Find din kompetencefond, se hvordan du søger midler, og find links til ansøgningsblanketter her.

Aflysning af kurser

I tilfælde af at TEC aflyser et helt hold  på første kursusdag, er virksomheden berettiget til VEU-godtgørelse for første kursusdag. Herudover kan TEC ikke give erstatning for tabt arbejdsfortjeneste, lokaludgift etc.

Gebyr ved framelding og udeblivelse

Ved framelding mindre end én uge før kursusstart opkræver skolen et gebyr på 1.500,00 kr. pr. person, jf. gældende regler. Dette gælder både AMU- og IDV-kurser. Ved udeblivelse opkræver skolen et gebyr på 2.500,00 kr. for kurser op til 37 timer eller 3.500,00 kr. for kurser af længere varighed, jf. gældende regler.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Dine undervisere

Vores kursusundervisere kombinerer høj faglighed med voksenpædagogisk viden og erfaring. Det giver undervisning af høj kvalitet og stor tilfredshed hos vores kursister.

 • Sådan tilmelder du dig et kursus

  Her finder du info om, hvordan du tilmelder dig til kurser og efteruddannelse
  Info om kursustilmelding
 • Gode faciliteter og kurser af høj kvalitet

  Hvert år vælger mere end 12.000 personer at tage kurser og efteruddannelse på TEC
  Tag dit kursus på TEC
 • Generelle vilkår

  Pris, betaling og afmelding af kurser samt info om godtgørelse
  Værd at vide

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Spørgsmål til kurser og efteruddannelse?

Kontakt kursusadministrationen