Kursus starter den 03.06.2024
VÆLG DATO
Pladser:
19 ledige
Slutdato:
28/06/2024
AMU-nr:
14740154804vogn23
Varighed:
20 dage
Tid:
07:45-15:10
Adresse:
TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Samlet pris
Pr. person:
4.160,00 DDK
For ledige*:
22.104,00 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Kursus Administrationen

38177407 amukursus@tec.dk

Indhold

Grundlæggende uddannelse for chauffører, der skal arbejde med godstransport, hvortil der anvendes vogntog.

Målgruppe

Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Mål

Deltageren kan, efter gennemført uddannelse: - Føre vogntog, kategori C/E samt udføre daglig vedligehold af vogntog, og udbedre mindre driftsfejl.- Udføre korrekt lastning og sikre denne.- Anvende diverse udstyr som f.eks. tippelad, veksellad, hejselad sideloader, mv.- Planlægge ruter i henhold til gældende køre-/hviletidsbestemmelser.- Udvælge og anvende nødvendige transportpapirer korrekt.- Anvende diverse mobile kommunikationssystemer.- Udføre fagligt relaterede opgaver under hensyntagen til gældende sikkerheds-, arbejdsmiljø- og forsikringsbestemmelser mv.
Fag til kurset

Kørsel med vogntog, kategori C/E

Skolefagkode
45114
Varighed
20 dage
Timer pr. dag
7,4

FAQ Kørsel med vogntog, kategori C/E

Kurset Kørsel med vogntog, kategori C/E er et 20 dage langt grundkursus for chauffører, der skal køre med vogntog/anhænger til godstransport. Med gennemført kursus får du som deltager udvidet dit kørekort til at køre med anhænger kategori C/E. Du skal allerede have kørekort kategori C for at deltage i kurset.

Se kursusdatoer her

Som deltager på kurset kørsel med vogntog kat. C/E får man 20 dages undervisning i kørsel med vogntog og en udvidelse af kørekortet, som kan åbne op for flere jobmuligheder. Ud over undervisning i praktisk kørsel lærer du om vedligehold og udbedrelse af mindre driftsfejl, korrekt lastning, kørsel/hviletidsbestemmelser og ruteplanlægning samt udvælgelse af nødvendige transportpapirer og anvendelse af mobile kommunikationssystemer.

Du kan tage et såkaldt hængerkort til lastbil gennem kurset Kørsel med vogntog kategori C/E. som giver dig tilladelse til at køre med vogntog, anhænger eller påhængsvogn.

Det er ikke alle, der kan tage kurset. Det er et adgangskrav, at alle deltagere allerede har et lastbilkørekort dvs. kørekort kategori. Du kan finde vores 30 dages kursus til at blive lastbilchauffør.

TIL TOPPEN