Kursus starter den 06.05.2024
VÆLG DATO
Pladser:
14 ledige
Slutdato:
19/06/2024
AMU-nr:
14740154804las06
Varighed:
30 dage
Tid:
07:45-15:10
Adresse:
TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Samlet pris
Pr. person:
6.240,00 DDK
For ledige*:
37.381,00 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Kursus Administrationen

38177407 amukursus@tec.dk

Indhold

Deltageren kan føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed, anvende reglerne og har kendskab til sundhed, færdsels- og miljøsikkerhed, service og logistik mv. jf. Færdselsstyrelsens gældende bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil.

Målgruppe

Personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører inden for godstransport med lastbil. Jf. Færdselsstyrelsens regler, skal deltageren være fyldt 21 år, senest ved uddannelsens afslutning.

Mål

Deltageren kan føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed, anvende reglerne og har kendskab til sundhed, færdsels- og miljøsikkerhed, service og logistik mv. jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Efter uddannelsen har deltageren erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil.
Fag til kurset

Godstransport med lastbil

Skolefagkode
47854
Varighed
30 dage
Timer pr. dag
7,4

FAQ godstransport med lastbil

Kurset godstransport med lastbil er et kursus for alle, der drømmer om at blive lastbilchauffør og arbejde med godstransport. Kurset varer 30 dage, og når du har gennemført og bestået, står du tilbage med stort kørekort (C-kørekort) og EU bevis til godstransport.

Alle der drømmer om at blive godschauffør kan tilmelde sig kurset godstransport med lastbil, deltagere skal dog allerede have B-kørekort og fylde 21 år inden køreprøve og senest på kursets sidste dag.

Når du tager kurset godstransport med lastbil får du stort kørekort (C-kørekort) og det obligatoriske EU-kvalifikationsbevis. Det betyder, at du kan begynde dit arbejde som chauffør allerede fra den dag, du har gennemført kurset.

Kurset godstransport med lastbil varer 30 dage, og der er opstart på nye kurser hver måned.

TIL TOPPEN