16 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 26/08-2019, kl. 08:00
Slut: 29/08-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 19/08-2019

  • sted
    TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • Varighed
    4 dage
  • Kviknr.
    147401 345094698935
Gem

Fag til kurset

TV overvågning, netværksbaseret

Skolefagkode
46989
Varighed
4,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltageren har viden om netværksbaserede TV-Overvågningsanlæg og kan installere, montere, idriftsætte, servicere og vedligeholde disse. Endvidere sikre kvaliteten, har kendskab til tv-overvågningsloven og rådgive kunder om brug og anvendelse af netværksbaserede TVO anlæg.
Formål
Uddannelsen retter sig mod faglærte håndværkere, der i deres job har brug for kompetencer inden for TV overvågning, netværksbaseret.Du får mest ud af dette kursus, hvis du har arbejdet med Sikrings- og alarmanlæg og har godt kendskab til IP og netværk.
Indhold
Deltageren har indgående viden om netværksbaserede TV-Overvågningsanlæg (TVO) og kan installere, montere, idriftsætte, servicere og vedligeholde netværksbaserede TVO-anlæg. Deltageren kan sikre, at anlægget har en tilfredsstillende kvalitet, så anlægget fungerer korrekt i forhold til den ønskede anvendelse. Endvidere har deltageren kendskab til tv-overvågningsloven samt andre love og regler, der anvendes i forbindelse med tv-overvågning. Deltageren kan rådgive kunder om brug og anvendelse af det netværksbaserede TVO anlæg.

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Britta W. Ritter