Kursus starter den 16.05.2022
VÆLG DATO
Pladser:
Ingen, kontakt os
Slutdato:
20/05/2022
AMU-nr:
147401248224464120
Varighed:
5 dage
Tid:
08:00-15:24
Adresse:
TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Samlet pris
Pr. person:
640,00 DDK
For ledige*:
3.783,50 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Britta W. Ritter

38177057 amukursus@tec.dk

Indhold

Deltageren kan programmere en PLC styring, hvor der anvendes analog signalbehandling, herunder montering, idriftsætning og afprøvning af PLC analoge moduler samt kontrol og kalibrering af typiske analoge følere. Deltageren kan anvende de bit- og ordinstruktioner, der er nødvendige for analog signalbehandling. Deltageren kan fejlfinde/fejlrette til modulniveau på PLC analoge anlæg.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne installere, programmere, fejlsøge og fejlrette på PLC styringer, hvor der anvendes analoge PLC moduler.

Mål

Deltageren kan montere, afprøve og idriftsætte PLC analogmoduler, samt kontrollere og kalibrere analoge følere og transmittere og programmere et PLC program, som anvendes til analog signalbehandling herunder skalere analog værdier og beregne en opløsning i relation til antal bit i AD/DA konverteringen samt anvende de talformater, der benyttes til analog PLC programmer.Deltageren kan anvende ord- og bitinstruktioner, som er de matematiske-, sammenligning- og konverteringsfunktioner, der er nødvendige for analog signalbehandling og strukturere programmet i blokke/subrutiner, samt fremstille programdokumentation.Deltageren kan fortage korrekt montage, afslutning og oplægning af kabler til analoge signaler og i den forbindelse overholde EMC krav, samt fejlfinde og fejlrette til modulniveau på et automatisk anlæg, med analoge PLC moduler.
Fag til kurset

PLC programmering, styringer med analoge signaler

Skolefagkode
44641
Varighed
5 dage
Timer pr. dag
7,4

Spørgsmål til kurser og efteruddannelse?

TIL TOPPEN