TEC fylder 150 år

TEC har 150-års jubilæum torsdag den 14. oktober 2021. Det er først og fremmest en anledning til at fejre TEC, vores medarbejdere og vores elever.  

Vi tror på, at vi står på tærsklen til et nyt eventyr – nogen kalder det digitalisering, andre kalder det industri 4.0 – en opblomstring af netop produktion, håndværk og innovation på helt nye måder i et helt andet bæredygtigt perspektiv.

TEC tager sin historie med ind i fremtiden

Alt det vil TEC gerne iscenesætte i 2021, hvor skolen fejrer 150-års jubilæum. Der bliver begivenheder og tiltag, der involverer elever, kursister, medarbejdere, virksomheder, interessenter og samarbejdspartnere.

Det kan vores samarbejdspartnere forvente i jubilæumsåret 

Aktiviteter og arrangementer

Vi kommer til at lave flere interne og eksterne tiltag og arrangementer. Vi opdaterer løbende, så du kan følge med i vores jubilæumsår:

 

default-thumbnail

Vi har brygget øl

Elever fra H.C. Ørsted Gymnasiet har sammen med Nørrebro Bryghus brygget en jubilæumsøl. Liv Brøndholdt Nielsen fra HCØ har tegnet etiketten.

default-thumbnail

Prisopgave for elever på H.C. Ørsted Gymnasiet

I forbindelse med jubilæumsåret udskriver TEC en priskonkurrence med temaet ”Fremtidens bæredygtige transport” for alle elever på H.C. Ørsted Gymnasiet.

Betingelser for deltagelse
TIL TOPPEN