Bred uddannelse med mange specialer

Vvs- og energiuddannelsen er bred og giver dig mulighed for at specialisere dig inden for forskellige områder. Undervejs på uddannelsen vælger du et speciale, som afgør, hvilket job du uddanner dig til, og det kan være fra alt lige fra energispecialist til blikkenslager.

Skal du vinde danmarksmesterskaberne 2020?

På TEC uddanner vi Danmarks bedste vvs’ere. Vores dygtige faglærere hjælper eleverne til at udleve deres potentiale, og for Emil Tornøe Wang betød det, at han nu kan kalde sig danmarksmester. Han vandt nemlig kategorien for vvs- og energiuddannelsen ved DM i Skills 2019.

Læs mere her
default-thumbnail

Gode praktikmuligheder

Uddannelsen er én vores fordelsuddannelser, så du har særligt gode muligheder for praktikplads. Du er samtidig rigtig godt stillet på arbejdsmarkedet, da der er mangel på arbejdskraft.

Om praktikpladser

Én uddannelse, fire job

Vil du forbedre miljø og klima ved at installere og vedligeholde innovative energiløsninger, så skal du være energispecialist. Måske vil du hellere sørge for god ventilation, udsugning og indeklima i virksomheder og private boliger? Ja, så skal du overveje at blive ventilationstekniker.

Lyder det mere interessant at forskønne byens udseende ved at udskifte og smukkesere tage og facader, så er det specialet som blikkenslager, du skal vælge. Eller er du ude efter masser af kundekontakt og ansvaret for, at der kommer varme i radiatorerne, gas til komfuret og vand i hanerne? Så bør du vælge specialet som installationstekniker.

Kan jeg læse videre?

Ja, du kan læse videre til installatør og blive selvstændig med egen virksomhed. Derudover kan du også videreuddanne dig til bl.a. energiteknolog, byggekoordinator, byggetekniker samt kort- og landmålingstekniker.

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

På uddannelsen lærer du bl.a. om brug af værktøj og maskiner, tegning og konstruktion samt materialeforståelse. Du har også fag som dansk, engelsk og matematik.

Fag og specialer

Find vej

Gladsaxe

Adresse
Tobaksvejen 15
2860 Søborg

Transportmuligheder
Busserne 200S, 250S, 300S og 166 kører næsten til døren.

Find vej

Elev for en dag

Kom på besøg og oplev skolen, værksteder og laboratorier. Du kommer også til at gå rundt sammen med en vejleder, der kan hjælpe dig med at få svar på lige netop dine spørgsmål.

Besøg en uddannelse
Billeder fra uddannelsen
 • Hvornår kan jeg starte?

  Få styr på tilmeldingsfrister og startdatoer på erhvervsuddannelserne.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af, hvor gammel du er, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning af uddannelsen

  Hvordan er en erhvervsuddannelse opbygget? Skal du starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2?
  Se mere om opbygning

Spørgsmål til uddannelsen?

Gladsaxe
Vvs, skiltetekniker, køletekniker, bygningsmaler, finmekaniker, ortopædist, serviceassistent, smed og EUX

Marianne Apitzsch

Vvs, skiltetekniker, køletekniker, bygningsmaler, finmekaniker, ortopædist, serviceassistent, smed og EUX