Hvis du er interesseret i at starte på uddannelsen, eller vide mere om dine muligheder for at blive skiltetekniker, så klik her

default-thumbnail

Her fortæller Nikolaj mere om skilteteknikeruddannelsen.

Design og håndværk i én uddannelse

For at blive skiltetekniker skal du gerne være kreativ, kunne tegne og have en fornemmelse for form og farver. Du skal kunne forestille dig, hvordan resultatet kommer til at se ud og være i stand til at kunne formidle det til kunden.

En skilteopgave bliver designet digitalt. Herefter bliver elementerne produceret på folier, plader, tekstiler, bannere med mere - meget tit i store formater.

Når alt er produceret, skal du montere det færdige resultat. Det kan være hjemme på værkstedet, eller ude hos kunden. En meget stor del af uddannelsen består dermed af håndværk og monteringsteknikker.

Arbejdet med kreativ og visuel formidling betyder, at uddannelsen giver dig gode forudsætninger for at læse videre. Du kan bl.a. videreuddanne dig til multimediedesigner, E-designer eller designteknolog. Du kan også tage en professionsbachelor i fx visuel kommunikation.

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Du bliver undervist i alt inden for visuel kommunikation. Fra første skitse, idéudviklingsfasen, design, monteringsteknikker.
Du har også fag som Dansk, Teknologi og Design.

Opbygning og specialer

Lærepladsmuligheder

Vi arbejder tæt sammen med virksomheder om at skabe oprettelse af lærepladser, og vi hjælper dig aktivt med søgningen.

Om lærepladser

Design og rådgivning

Under uddannelsen som skiltetekniker lærer du om farver, form og design, så du både bliver i stand til at rådgive kunder og til at designe skilte selv. Du bliver også undervist i at benytte forskellige teknikker og materialer.

Om lærepladser

Find vej

Gladsaxe

Adresse
Tobaksvejen 19
2860 Søborg

Transportmuligheder
Busserne 200S, 250S, 300S og 166 kører næsten til døren.

Find vej

Spørgsmål til uddannelsen?

Gladsaxe og Lyngby
Vvs, skiltetekniker, køletekniker, bygningsmaler, finmekaniker, ortopædist, serviceassistent, smed og EUX

Marianne Apitzsch

Vvs, skiltetekniker, køletekniker, bygningsmaler, finmekaniker, ortopædist, serviceassistent, smed og EUX
TIL TOPPEN