default-thumbnail

Her fortæller Nina mere om ortopædistuddannelsen.

Anatomi, biomekanik og håndværk

Som ortopædist arbejder du tæt sammen med kirurger og fysioterapeuter, når du fremstiller proteser, der fungerer som erstatning for fx arme og ben. Det er vigtigt, at protesen er tilpasset helt perfekt til den enkelte bruger, og derfor lærer du under uddannelsen både om anatomi og biomekanik og at arbejde med forskellige materialer som metal, træ, plastic og læder.

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

På ortopædistuddannelsen lærer du bl.a. om biomekanik, elektronik og finmekanisk arbejde. Du har også fag som dansk, samfundsfag og materialeforståelse.

Opbygning og specialer

En moderne erhvervsuddannelse

I takt med den teknologiske udvikling bliver det også mere og mere normalt med computerstyrede hjælpemidler, så det er selvfølgelig også noget, du bliver undervist i.

Samtidig giver uddannelsen god mulighed for at læse videre. Du kan bl.a. tage en erhvervsakademiuddannelse og videreuddanne dig til produktionsteknolog eller driftsteknolog.

 • Ansøgningsfrist og opstart

  Få styr på tilmeldingsfrister og startdatoer på erhvervsuddannelserne.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af, hvor gammel du er, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning

  Hvordan er en erhvervsuddannelse opbygget? Skal du starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2?
  Se mere om opbygning

Find vej

Ballerup

Adresse
Telegrafvej 9
2750 Ballerup

Transportmuligheder
Skolen ligger i gåafstand fra Ballerup Station og det tager kun 7 minutter i bus. Bus 143 og 144 kører næsten til døren.

 

Find vej

Spørgsmål til uddannelsen?

Ballerup
Elektriker, data, automatik, vvs, skiltetekniker, køletekniker, bygningsmaler, finmekaniker, ortopædist, serviceassistent, smed og EUX

Carin Rabell

Elektriker, data, automatik, vvs, skiltetekniker, køletekniker, bygningsmaler, finmekaniker, ortopædist, serviceassistent, smed og EUX
TIL TOPPEN