Som motorcykelmekaniker ved du alt om, hvordan en motorcykel er opbygget, og hvordan dens mekaniske og elektriske dele fungerer. Du har ansvaret for at reparere og vedligeholde motorcykler, så kunderne igen kan trille glade ud på landevejene.

Gode praktikmuligheder

Hvis du har en praktikplads, er du garanteret en plads på uddannelsen. Har du ikke en praktikplads, skal du søge om en kvoteplads. Der er i øjeblikket gode muligheder for at få plads. Kontakt os for mere info.

Kontakt os

Salg og service

Under uddannelsen får du også undervisning i både salg, service og kundebetjening, så du på alle måder bliver parat til at komme i gang på et motorcykelværksted.

Kan jeg læse videre?

Ja, du kan bl.a. videreuddanne dig til autoteknolog, driftsteknolog eller automationsteknolog. Du kan også vælge at starte egen virksomhed.

default-thumbnail

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

På uddannelsen lærer du alt om motorer, service og reparation samt elektriske systemer. Du bliver også undervist i bl.a. salg, service og kundebetjening. 

Fag og specialer

Find vej

Hvidovre

Adresse
Stamholmen 195-215
2650 Hvidovre

Transportmuligheder
Busserne 139 og 137 kører lige til døren. Skolen har et stort pakeringsområde, hvis du kommer med bil, motorcykel eller knallert.

Find vej
Billeder fra uddannelsen
 • Hvornår kan jeg starte?

  Få styr på tilmeldingsfrister og startdatoer på erhvervsuddannelserne.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Du skal have mindst 02 i dansk og matematik.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning af uddannelsen

  Hvordan er en erhvervsuddannelse opbygget? Skal du starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2?
  Se mere om opbygning

Spørgsmål til uddannelsen?

Hvidovre

Receptionen Hvidovre