Lær at mestre motorcyklens magi

Som motorcykelmekaniker ved du alt om, hvordan en motorcykel er opbygget, og hvordan dens mekaniske og elektriske dele fungerer. Du har ansvaret for at reparere og vedligeholde motorcykler, så de altid kører, lyder og føles helt rigtigt.

Gode praktikmuligheder

Hvis du har en praktikplads, er du garanteret en plads på uddannelsen. Har du ikke en praktikplads, skal du søge om en kvoteplads. Der er i øjeblikket gode muligheder for at få plads. Kontakt os for mere info.

Kontakt os

Salg og service

Under uddannelsen får du også undervisning i både salg, service og kundebetjening, så du på alle måder bliver parat til at komme i gang på et motorcykelværksted.

Kan jeg læse videre?

Ja, du kan bl.a. videreuddanne dig til autoteknolog, driftsteknolog eller automationsteknolog. Du kan også vælge at starte egen virksomhed.

default-thumbnail

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

På uddannelsen lærer du alt om motorer, service og reparation samt elektriske systemer. Du bliver også undervist i bl.a. salg, service og kundebetjening. 

Fag og specialer

Find vej

Hvidovre

Adresse
Stamholmen 195-215
2650 Hvidovre

Transportmuligheder
Busserne 139 og 137 kører lige til døren. Skolen har et stort pakeringsområde, hvis du kommer med bil, motorcykel eller knallert.

Find vej

Kom på besøg

Få en rundvisning og oplev skolen, værksteder og laboratorier. Du kommer også til at gå rundt sammen med en vejleder, der kan hjælpe dig med at få svar på lige netop dine spørgsmål.

Besøg en uddannelse
Billeder fra uddannelsen
 • Ansøgningsfrist

  Få styr på tilmeldingsfrister og startdatoer på erhvervsuddannelserne.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af, hvor gammel du er, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning

  Hvordan er en erhvervsuddannelse opbygget? Skal du starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2?
  Se mere om opbygning

Spørgsmål til uddannelsen?

Kontakt receptionen

TIL TOPPEN