Lær at mestre motorcyklens magi

Som motorcykelmekaniker ved du alt om, hvordan en motorcykel er opbygget, og hvordan dens mekaniske og elektriske dele fungerer. Du har ansvaret for at reparere og vedligeholde motorcykler, så de altid kører, lyder og føles helt rigtigt.

default-thumbnail

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

På uddannelsen lærer du alt om motorer, service og reparation samt elektriske systemer. Du bliver også undervist i bl.a. salg, service og kundebetjening. 

Opbygning og specialer

Salg og service

Under uddannelsen får du også undervisning i både salg, service og kundebetjening, så du på alle måder bliver parat til at komme i gang på et motorcykelværksted.

Ønsker du nye udfordringer senere, kan du bl.a. videreuddanne dig til autoteknolog, driftsteknolog eller automationsteknolog. Du kan også vælge at starte egen virksomhed.

Gode praktikmuligheder

Hvis du har en praktikplads, er du garanteret en plads på uddannelsen. Har du ikke en praktikplads, skal du søge om en kvoteplads. Der er i øjeblikket gode muligheder for at få plads. Kontakt os for mere info.

Kontakt os
 • Ansøgningsfrist og opstart

  Få styr på tilmeldingsfrister og startdatoer på erhvervsuddannelserne.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af, hvor gammel du er, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning

  Hvordan er en erhvervsuddannelse opbygget? Skal du starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2?
  Se mere om opbygning

Find vej

Hvidovre

Adresse
Stamholmen 195-215
2650 Hvidovre

Transportmuligheder
Busserne 139 og 137 kører lige til døren. Skolen har et stort pakeringsområde, hvis du kommer med bil, motorcykel eller knallert.

Find vej

Spørgsmål til uddannelsen?

Hvidovre

Anja M. Fleischer Hansen

Hvidovre
Motorcykel- og cykelmekaniker, flytekniker, karrosseritekniker, lageruddannelsen, lufthavnsuddannelsen, lastvognsmekaniker, personvognsmekaniker, chauffør og EUX

Vibeke Lynnerup

Motorcykel- og cykelmekaniker, flytekniker, karrosseritekniker, lageruddannelsen, lufthavnsuddannelsen, lastvognsmekaniker, personvognsmekaniker, chauffør og EUX
TIL TOPPEN