Bred uddannelse med mange muligheder

Lufthavnsuddannelsen er en bred uddannelse, hvor du vil komme til at beskæftige dig med mange forskellige opgaver. Undervejs vælger du dog et speciale, og du bestemmer derfor selv, om du vil fokusere på fx bagagehåndtering, brand og redning eller ground handling.

Gode praktikmuligheder

Når du vælger lufthavnsuddannelsen, skal du i praktik/lære i en virksomhed. Du skal selv finde en praktikplads, men du får hjælp og tid til praktikpladssøgning på skolen.

Om praktikpladser

Klar til stort ansvar?

Uanset hvilket speciale du vælger, får du et stort ansvar i forhold til at sikre, at både fragt- og passagerfly kommer afsted til tiden. Du lærer om sikkerhed, miljø og internationale regler, og så bliver din uddannelse i høj grad tilpasset, så den passer til de behov og arbejdsopgaver, der er i din praktikvirksomhed.

Kan jeg læse videre?

Ja, uddannelsen giver adgang til, at du efterfølgende kan tage en erhvervsakademiuddannelse. Nogle vælger også at blive ledere eller rådgivere inden for branchen.

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

På lufthavnsuddannelsen specialiserer du dig inden for et område, og dit speciale afgør, hvilken undervisning du får. Uanset hvilket speciale du vælger, har du dog fag som lufthavnssikkerhed, lufthavnslogistik, dansk, engelsk og samfundsfag.

Fag og specialer

Find vej

Hvidovre

Adresse
Stamholmen 195-215
2650 Hvidovre

Transportmuligheder
Busserne 139 og 137 kører lige til døren. Skolen har et stort pakeringsområde, hvis du kommer med bil, motorcykel eller knallert.

Find vej

Elev for en dag

Kom på besøg og oplev skolen, værksteder og laboratorier. Du kommer også til at gå rundt sammen med en vejleder, der kan hjælpe dig med at få svar på lige netop dine spørgsmål.

Besøg en uddannelse
Billeder fra uddannelsen
 • Hvornår kan jeg starte?

  Få styr på tilmeldingsfrister og startdatoer på erhvervsuddannelserne.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af, hvor gammel du er, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning af uddannelsen

  Hvordan er en erhvervsuddannelse opbygget? Skal du starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2?
  Se mere om opbygning

Spørgsmål til uddannelsen?

Kontakt receptionen