default-thumbnail

Her kan du høre mere om karrosseriteknikeruddannelsen.

Reparér eller opbyg nyt fra bunden

Når uheldet er ude, og en bil er blevet beskadiget, så står karrosseriteknikeren klar. Kreativitet, design og finish er i højsædet, når du enten reparerer det eksisterende karrosseri eller opbygger nyt helt fra bunden. Til din hjælp har du både dine hænder, dit hoved og den nyeste teknologi.

default-thumbnail

Hvad lærer jeg på uddannelsen?

Du lærer alt om at vurdere skader, oprette karrosseridele og fremstille reparationsstykker fra bunden. Du har også fag som materialekendskab, førstehjælp og miljø.

Opbygning og specialer

Vurdér, rådgiv og giv tilbud

Som karrosseritekniker har du også en opgave, før selve karrosseriarbejdet kan begynde. Det er nemlig også dig, der har ansvaret for at vurdere bilens skader, rådgive kunden og strikke et tilbud sammen.

Hvis du gerne vil have nye udfordringer, når du er færdig med uddannelsen som karrosseritekniker, kan du vælge at læse videre. Du kan bl.a. videreuddanne dig til offshore-svejser i vindmølle- eller olieindustrien, autoteknolog eller produktionsteknolog.

 • Ansøgningsfrist og opstart

  Få styr på tilmeldingsfrister og startdatoer på erhvervsuddannelserne.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Adgangskravene afhænger af, hvor gammel du er, og hvornår du afsluttede folkeskolen.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning

  Hvordan er en erhvervsuddannelse opbygget? Skal du starte på grundforløb 1 eller grundforløb 2?
  Se mere om opbygning

Find vej

Hvidovre

Adresse
Stamholmen 195-215
2650 Hvidovre

Transportmuligheder
Busserne 139 og 137 kører lige til døren. Skolen har et stort parkeringsområde, hvis du kommer med bil, motorcykel eller knallert.

Find vej

Spørgsmål til uddannelsen?

Helle Bawol Hansen

Hvidovre
Motorcykel- og cykelmekaniker, flytekniker, karrosseritekniker, lageruddannelsen, lufthavnsuddannelsen, lastvognsmekaniker, personvognsmekaniker, chauffør og EUX

Vibeke Lynnerup

Motorcykel- og cykelmekaniker, flytekniker, karrosseritekniker, lageruddannelsen, lufthavnsuddannelsen, lastvognsmekaniker, personvognsmekaniker, chauffør og EUX
TIL TOPPEN