TEC er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov.

Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker og har en høj faglig og pædagogisk standard. Vi har erhvervsuddannelser med over 30 hovedforløb, et gymnasium og en mangfoldighed af kursusaktiviteter fordelt på fem adresser.

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Startdato Arbejdssted Stillingskategori
TEC søger en elev med fokus på salg og markedsføring 18/12/2018 31/01/2019
Elektriker til undervisning på EUX-uddannelsen 20/12/2018 Frederiksberg Underviser
Data-instruktør til Praktikcenter 20/12/2018 Ballerup
GENOPSLAG - TEC søger studentermedhjælp til internationale opgaver 23/12/2018 09/12/2018 Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg Studentermedhjælper
Studentermedhjælper til HR 07/01/2019 31/01/2019
Undervisere til H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby 14/01/2019 28/02/2019
TEC søger en salgssupporter, der brænder for de unges fremtid 15/01/2019 Hvidovre Administrativ medarbejder
TEC søger salgs- og partnerskabskonsulent, der brænder for de unges fremtid 15/01/2019 Hvidovre Salgs- og partnerskabskonsulent
Vi mangler nye kollegaer og søger derfor undervisere til elektrikeruddannelsen og efteruddannelsen 13/02/2019 28/02/2019

Personaleforening

Vi har en aktiv personaleforening, hvor du kan deltage i spændende arrangementer sammen med dine kollegaer. Fx teaterture, julebanko, juletræsfest, fisketure, portvins-, rom- og whiskeysmagning, tur i cirkus og ugentlig badminton og bowling.

Ansat på TEC

På TEC får du en arbejdsplads med et levende og innovativt arbejdsmiljø. Som ansat bliver du en del af en afdeling, hvor du får mulighed for at samarbejde med dygtige kollegaer, der arbejder for at TEC skal blive virksomhedernes og de unges førstevalg.

Du drøfter løbende din kompetenceudvikling med din leder og i forbindelse med den årlige medarbejderudviklingssamtale. Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel og udvikling, fordi det er forudsætningen for, at vi kan få vores elever, lærlinge og kursister til at flytte sig fagligt mest muligt, tro på sig selv og lykkes i livet.

Medarbejdertilfredshed

Glade, tilfredse, motiverede og engagerede medarbejdere er mere effektive og ansvarsbevidste – og dermed med til at skabe en god skole. På TEC har vi fokus på både elevernes og medarbejdernes trivsel, og vi gennemfører medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU) hvert andet år for at afdække, hvordan vores medarbejdere har det.

Medarbejdertilfredshed

Kompetenceudvikling

For at sikre at vi har kompetente medarbejdere, som kan gå i front og uddanne fagligt stolte og dygtige mennesker med teknologisk og erhvervsrettet dannelse, prioriterer vi kompetenceudvikling højt. TECs Grundforståelse og strategiske retning er centrale elementer for udvikling af såvel medarbejdere som ledere.

Mere om kompetenceudvikling

Arbejdsmiljø

Arbejdet med arbejdsmiljø på TEC bygger på følgende værdier:

  • En skole der har styr på tingene – også på vores arbejdsmiljø
  • Vi har et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø
  • Vi tager ansvar og gør tingene ordentligt
  • Alle på TEC skal medvirke til, at arbejdsforholdene er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt
  • Alle på TEC bidrager til, at de foranstaltninger, der træffes for at fremme arbejdsmiljø og sundhed, virker efter hensigten
  • En styrkelse af det lokale samarbejde og det lokale fokus

Kunstforening

Som medlem af TECs Kunstforening får du mulighed for at blive en del af et fællesskab med stor interesse for kunst. Du kan vinde kunst på den årlige generalforsamling, møde udøvende kunstnere og deltage i fællesudflugter til museer og gallerier.