TEC er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov.

Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker og har en høj faglig og pædagogisk standard. Vi har erhvervsuddannelser med over 30 hovedforløb, et gymnasium og en mangfoldighed af kursusaktiviteter fordelt på fem adresser.

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Startdato Arbejdssted Stillingskategori
IT supportere med interesse for undervisning 09/08/2020 01/10/2020 Stæhr Johansens Vej 5, 2000 Frederiksberg Faglærer
Automatiktekniker-instruktør til vores praktikcenter 14/08/2020 Telegrafvej 9, 2750 Ballerup Instruktør
TEC søger Undervisere til Flyteknikeruddannelsen 14/08/2020 Hvidovre Underviser
Finmekaniker, låsesmed eller lignende søges til faglærerstilling på finmekaniker- og låsesmedeuddannelsen 14/08/2020 Ballerup Faglærer
TEC søger lagermedhjælperelev 14/08/2020 01/10/2020 Stamholmen 195-215, Hvidovre Elev
Way2Go søger en uddannelsesvejleder/underviser der kan skabe retning for ledige 17/08/2020 Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg Erhvervs- og uddannelsesvejleder
Infrastruktur, server og netværks-specialister med interesse for undervisning 17/08/2020 01/10/2020 Telegrafvej 9, 2750 Ballerup Faglærer
Timelærere til Serviceassistentuddannelsen – Rengøring og Service 18/08/2020 Gladsaxe Timelærer
Underviser til Serviceassistentuddannelsen - Rengøring og service 18/08/2020 Gladsaxe Underviser
Elektrikeruddannelsen på TEC søger faglærere 18/08/2020 TEC Frederiksberg Faglærer
Maler til undervisning på uddannelsen til bygningsmaler 20/08/2020 Gladsaxe Faglærer
Relationsstærk og erfaren controller 23/08/2020 01/11/2020 Frederiksberg Controller

Personaleforening

Vi har en aktiv personaleforening, hvor du kan deltage i spændende arrangementer sammen med dine kollegaer. Fx teaterture, julebanko, juletræsfest, fisketure, portvins-, rom- og whiskeysmagning, tur i cirkus og ugentlig badminton og bowling.

Ansat på TEC

På TEC får du en arbejdsplads med et levende og innovativt arbejdsmiljø. Som ansat bliver du en del af en afdeling, hvor du får mulighed for at samarbejde med dygtige kollegaer, der arbejder for at TEC skal blive virksomhedernes og de unges førstevalg.

Du drøfter løbende din kompetenceudvikling med din leder og i forbindelse med den årlige medarbejderudviklingssamtale. Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel og udvikling, fordi det er forudsætningen for, at vi kan få vores elever, lærlinge og kursister til at flytte sig fagligt mest muligt, tro på sig selv og lykkes i livet.

Medarbejdertilfredshed

Glade, tilfredse, motiverede og engagerede medarbejdere er mere effektive og ansvarsbevidste – og dermed med til at skabe en god skole. På TEC har vi fokus på både elevernes og medarbejdernes trivsel, og vi gennemfører medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU) hvert andet år for at afdække, hvordan vores medarbejdere har det.

Medarbejdertilfredshed

Kompetenceudvikling

For at sikre at vi har kompetente medarbejdere, som kan gå i front og uddanne fagligt stolte og dygtige mennesker med teknologisk og erhvervsrettet dannelse, prioriterer vi kompetenceudvikling højt. TECs Grundforståelse og strategiske retning er centrale elementer for udvikling af såvel medarbejdere som ledere.

Arbejdsmiljø

Arbejdet med arbejdsmiljø på TEC bygger på følgende værdier:

  • En skole der har styr på tingene – også på vores arbejdsmiljø
  • Vi har et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø
  • Vi tager ansvar og gør tingene ordentligt
  • Alle på TEC skal medvirke til, at arbejdsforholdene er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt
  • Alle på TEC bidrager til, at de foranstaltninger, der træffes for at fremme arbejdsmiljø og sundhed, virker efter hensigten
  • En styrkelse af det lokale samarbejde og det lokale fokus

Kunstforening

Som medlem af TECs Kunstforening får du mulighed for at blive en del af et fællesskab med stor interesse for kunst. Du kan vinde kunst på den årlige generalforsamling, møde udøvende kunstnere og deltage i fællesudflugter til museer og gallerier.

TIL TOPPEN