Sekretariatschef til TEC

Til nyoprettet EUD-sekretariat

TEC er en fremtrædende og veldrevet erhvervsskole på 7 forskellige adresser i København. Skolen er midt i en spændende forandringsproces med udgangspunkt i en meget ambitiøs strategi, der bl.a. skal højne kvaliteten i undervisningen.

For at styrke udviklingen af EUD-uddannelsen, det virksomhedsrettede og praktikopsøgende arbejde samt skolens meget vigtige salgsaktiviteter, har TEC valgt at samle disse områder i et EUD-sekretariat. Det søges der hermed en ny chef for.

Som ny chef bliver du mødt af rigtig dygtige og engagerede medarbejdere og kolleger, som med god grund er stolte af at arbejde på TEC. TEC er en arbejdsplads med både personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Brænder du for unges læring og dannelse? Vil du glæde dig til at få et medansvar for TEC’s samlede strategiske udvikling? Forstår du værdien i salg, datadrevet ledelsesinformation og god projektstyring? Så skal du søge stillingen på TEC.

Forventningerne til TEC’s nye sekretariatschef er beskrevet i job- og personprofilen, som du finder hos Genitor. Længere nede kan du læse meget mere om skolen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Direktør for TEC, Morten Emborg, tlf. 2545 3474, EUD-direktør Tove Svejstrup Christensen, tlf. 2545 3809 eller partner i Genitor, Trine Schandorff, tlf. 3141 0255

Ansøgningsfristen udløber den 10. november 2020. Søg stillingen på genitor.dk.

TEC opfordrer alle interesserede, uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder, til at søge stillingen.

TEC er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov. Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker, og har en høj faglig og pædagogisk standard. Vi har 5 forskellige fagretninger til erhvervsuddannelser med over 30 hovedforløb, ét hhx-gymnasie og en mangfoldighed af kursusaktiviteter.

Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Startdato Arbejdssted Stillingskategori
TEC søger administrationselev 01/12/2020 01/01/2021 Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg Elev
Udviklingskonsulent med erfaring inden for digital innovation på uddannelsesområdet 02/12/2020 01/02/2021 Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg Udviklingskonsulent
Elektrikeruddannelsen på TEC søger nye undervisere til hovedforløb 1 07/12/2020 Underviser

Personaleforening

Vi har en aktiv personaleforening, hvor du kan deltage i spændende arrangementer sammen med dine kollegaer. Fx teaterture, julebanko, juletræsfest, fisketure, portvins-, rom- og whiskeysmagning, tur i cirkus og ugentlig badminton og bowling.

Ansat på TEC

På TEC får du en arbejdsplads med et levende og innovativt arbejdsmiljø. Som ansat bliver du en del af en afdeling, hvor du får mulighed for at samarbejde med dygtige kollegaer, der arbejder for at TEC skal blive virksomhedernes og de unges førstevalg.

Du drøfter løbende din kompetenceudvikling med din leder og i forbindelse med den årlige medarbejderudviklingssamtale. Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel og udvikling, fordi det er forudsætningen for, at vi kan få vores elever, lærlinge og kursister til at flytte sig fagligt mest muligt, tro på sig selv og lykkes i livet.

Medarbejdertilfredshed

Glade, tilfredse, motiverede og engagerede medarbejdere er mere effektive og ansvarsbevidste – og dermed med til at skabe en god skole. På TEC har vi fokus på både elevernes og medarbejdernes trivsel, og vi gennemfører medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU) hvert andet år for at afdække, hvordan vores medarbejdere har det.

Medarbejdertilfredshed

Kompetenceudvikling

For at sikre at vi har kompetente medarbejdere, som kan gå i front og uddanne fagligt stolte og dygtige mennesker med teknologisk og erhvervsrettet dannelse, prioriterer vi kompetenceudvikling højt. TECs Grundforståelse og strategiske retning er centrale elementer for udvikling af såvel medarbejdere som ledere.

Arbejdsmiljø

Arbejdet med arbejdsmiljø på TEC bygger på følgende værdier:

  • En skole der har styr på tingene – også på vores arbejdsmiljø
  • Vi har et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø
  • Vi tager ansvar og gør tingene ordentligt
  • Alle på TEC skal medvirke til, at arbejdsforholdene er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt
  • Alle på TEC bidrager til, at de foranstaltninger, der træffes for at fremme arbejdsmiljø og sundhed, virker efter hensigten
  • En styrkelse af det lokale samarbejde og det lokale fokus

Kunstforening

Som medlem af TECs Kunstforening får du mulighed for at blive en del af et fællesskab med stor interesse for kunst. Du kan vinde kunst på den årlige generalforsamling, møde udøvende kunstnere og deltage i fællesudflugter til museer og gallerier.

TIL TOPPEN