Ledige stillinger

Stilling Ansøgningsfrist Startdato Arbejdssted Stillingskategori
Underviser i kemi til H.C. Ørsted Gymnasiet 22/09/2021 Akademivej, Bygning 451, 2800 Kongens Lyngby Underviser
Skilteteknikerelev i Bygningsafdelingen på TEC 24/09/2021 01/11/2021 Tobaksvejen 19, 2860 Søborg Elev
Erfarne IT-medarbejdere med interesse for formidling 27/09/2021 01/11/2021 Telegrafvej 9, Ballerup Faglærer
Studentermedhjælper til CRM 01/10/2021 Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg Studentermedhjælper
TEC søger konsulent til salg og styrkelse af virksomhedsrelationer 01/10/2021 Stæhr Johansens Vej 7, Frederiksberg
Kommunikationsmedarbejder der brænder for digital kommunikation og har grafisk flair 05/10/2021 01/11/2021 Stæhr Johansens Vej 7, Frederiksberg Kommunikationsmedarbejder
Indkøbskonsulent med gode samarbejdsevner og kendskab til offentlige udbud og indkøb 10/10/2021 01/11/2021 Stæhr Johansens Vej 7, Frederiksberg Indkøbskonsulent

Personaleforening

Vi har en aktiv personaleforening, hvor du kan deltage i spændende arrangementer sammen med dine kollegaer. Fx teaterture, julebanko, juletræsfest, fisketure, portvins-, rom- og whiskeysmagning, tur i cirkus og ugentlig badminton og bowling.

Ansat på TEC

På TEC får du en arbejdsplads med et levende og innovativt arbejdsmiljø. Som ansat bliver du en del af en afdeling, hvor du får mulighed for at samarbejde med dygtige kollegaer, der arbejder for at TEC skal blive virksomhedernes og de unges førstevalg.

Du drøfter løbende din kompetenceudvikling med din leder og i forbindelse med den årlige medarbejderudviklingssamtale. Vi prioriterer vores medarbejderes trivsel og udvikling, fordi det er forudsætningen for, at vi kan få vores elever, lærlinge og kursister til at flytte sig fagligt mest muligt, tro på sig selv og lykkes i livet.

Medarbejdertilfredshed

Glade, tilfredse, motiverede og engagerede medarbejdere er mere effektive og ansvarsbevidste – og dermed med til at skabe en god skole. På TEC har vi fokus på både elevernes og medarbejdernes trivsel, og vi gennemfører medarbejdertilfredshedsundersøgelse (MTU) hvert andet år for at afdække, hvordan vores medarbejdere har det.

Medarbejdertilfredshed

Kompetenceudvikling

For at sikre at vi har kompetente medarbejdere, som kan gå i front og uddanne fagligt stolte og dygtige mennesker med teknologisk og erhvervsrettet dannelse, prioriterer vi kompetenceudvikling højt. TECs Grundforståelse og strategiske retning er centrale elementer for udvikling af såvel medarbejdere som ledere.

Arbejdsmiljø

Arbejdet med arbejdsmiljø på TEC bygger på følgende værdier:

  • En skole der har styr på tingene – også på vores arbejdsmiljø
  • Vi har et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø
  • Vi tager ansvar og gør tingene ordentligt
  • Alle på TEC skal medvirke til, at arbejdsforholdene er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt
  • Alle på TEC bidrager til, at de foranstaltninger, der træffes for at fremme arbejdsmiljø og sundhed, virker efter hensigten
  • En styrkelse af det lokale samarbejde og det lokale fokus

Kunstforening

Som medlem af TECs Kunstforening får du mulighed for at blive en del af et fællesskab med stor interesse for kunst. Du kan vinde kunst på den årlige generalforsamling, møde udøvende kunstnere og deltage i fællesudflugter til museer og gallerier.

TIL TOPPEN