DTU-samarbejde og summende miljø

Afdelingen i Lyngby er et helt nyt arkitekttegnet gymnasium der imødekommer ambitionen om den bedst mulige anvendelsesorienterede, erhvervsrettede undervisning.

Det gode samarbejde med DTU fortsætter og giver unikke muligheder for vores elever. Der går ca. 750 elever på skolen, og det sociale miljø er kendetegnet af åbenhed og rummelighed med masser af medindflydelse og aktiviteter på tværs af årgangene. Efter skoletid summer skolen af liv i vores elevklubber og studiecafé.

 

Ti studieretninger

Du kan vælge mellem ti forskellige studieretninger, som afgør hvilke fag, du kommer til at have og på hvilket niveau. Det betyder, at du har stor mulighed for selv at påvirke din uddannelse, og at du kan fokusere på netop de områder, der interesserer dig.

Bioteknologi og idræt

Bioteknologi og matematik

Kommunikation/it og programmering

Kommunikation/it og samfundsfag

Matematik og fysik

Matematik og geovidenskab

Matematik og kemi

Matematik og programmering

Teknologi og design

Teknologi og samfundsfag

Virtuel klasse i kommunikation/IT og programmering

 

Talenthold

Vil du udfordre dig selv og arbejde fagligt ud over pensum, kan du tilmelde dig et af vores talenthold. Du får også mulighed for at deltage i konkurrencer, og her er der store oplevelser at hente – spørg bare vores Science OL-sølvvindere.

Talenttilbud og events

Skolen er præget af høj faglighed med masser af tilbud om talentaktiviteter til elever, der er har lyst til at lære mere inden for f.eks. matematik, kemi og miljøteknologi. 

Til dem der brænder for kemi, har vi Science-hold, der får ekstra kurser på DTU og arbejder med vilde science-shows, som gymnasieeleverne viser frem på folkeskoler i nærområdet.

Derudover er er store dele af undervisningen præget af tværfaglige projekter, virksomhedsbesøg og landsdækkende innovations- og forskningskonkurrencer.

Det sociale er i højsædet

Gymnasiet er mere end bare pensum. Det handler også om at møde andre, der deler ens interesser. Vi har mange forskellige elevklubber, så uanset om du er til fodbold, droner eller kunst, skal du nok finde ligesindede.

Skolemiljø

Besøg os

Vil du besøge os og se gymnasiet? Vi afholder både besøgsdage og åbent hus, så der er rig mulighed for at få et godt indtryk af livet som elev på H.C. Ørsted Gymnasiet.

Besøg gymnasiet
 • Tilmelding

  Få styr på tilmelding til gymnasiet, inden du ansøger.
  Om tilmelding
 • Adgangskrav

  Få styr på adgangskrav og karakterkrav på gymnasiet.
  Læs om adgangskrav
 • Opbygning

  Hvordan er gymnasiet opbygget? Hvad sker der på de tre gymnasieår?
  Om opbygning
Billeder fra H. C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Kontakt

Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Marianne Noe Hjarsø

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
Lyngby
Akademivej 451, lokale 064
9-14

Tor Bugge

Studievejleder på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Lars Viborg Jørgensen

Rektor på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Kirsten Flagstad

Gymnasiedirektør
TIL TOPPEN