Samarbejde giver muligheder

H.C. Ørsted Gymnasiet har tre afdelinger i København, som ligger på Frederiksberg, i Ballerup og Lyngby. Gymnasiet inddrager omverdenen i undervisningen og samarbejder med både erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner om projekter, studierejser og talentprogrammer.

H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup

Vi har et internationalt fokus og samarbejder med partnergymnasier i  Tyskland og Frankrig. Gymnasiet har et nært og frugtbart samarbejde med Ballerup Kommune, kommunens andre gymnasier og DTU.

Ballerups mange it-, biotek- og medicinalvirksomheder giver mulighed for relevant og frugtbart samarbejde med lokale virksomheder, der styrker gymnasiets anvendelsesorienterede og faglige profil.

Internationalt udsyn

Vi har en stærk international profil og opdyrker vores gode samarbejde og elevudveksling med partnergymnasier i andre lande.

H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby

Vi har et tæt samarbejde med DTU, Novo Nordisk og andre toneangivende virksomheder indenfor science og teknologi. Gymnasiet byder alene på grund af sin placering på et inspirerende og fagrelevant studiemiljø.

Gymnasiet har gennem en årrække opdyrket et enestående talentprogram, der tilgodeser og plejer gymnasiets særlige talenter inden for science, matematik og teknologi. Vi har derudover et nært samarbejde med områdets andre gymnasier og folkeskoler.

Samarbejde DTU og Novo Nordisk

Gymnasiets placering ved DTU, Novo Nordisk og andre store science- og teknologivirksomheder, betyder at vi kan byde på et inspirerende og fagrelevant studiemiljø.

H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg

Med sin centrale beliggenhed nær både virksomheder og universiteter har H.C. Ørsted Gymnasiet på Frederiksberg et enestående samarbejde med universitetsuddannelser i området.

Vi plejer vores gode samarbejde med både folkeskoler og universiteter, og vores unikke placering lige ved metroen giver os god mulighed for at besøge virksomheder og universiteter i hele Københavnsområdet.

Ledelse

Mads Glendorf

Rektor på H.C. Ørsted Gymnasiet i Ballerup & Frederiksberg

Lars Viborg Jørgensen

Rektor på H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby
TIL TOPPEN