Alle vinkler på uddannelsen

Man kan føle sig udfordret som forældre, når ens børn pludselig står over for valg af uddannelse - især hvis de er interesseret i en anden type uddannelse, end dem man selv kender til.

Her tager vi dig derfor med 180 grader rundt om Rasmus helt fra udfordringer ved valg af uddannelse, til opbygningen af en erhvervsuddannelse, der både foregår i skole og i praktikvirksomhed. Udfordringerne er dog det hele værd, når ens barn har truffet det helt rigtige valg og vokser med opgaverne og ansvaret.

Vi har både talt med Rasmus selv, hans forældre, én af hans lærere på skolen og hans læreplads for at få det mest fyldestgørende billede. Forhåbentlig kan det være en hjælp for dig til at støtte dit barn til at vælge den rigtige uddannelse.

Rasmus: "Det er let at komme ud af fjerene."

Lærepladsen: Fra genert og uerfaren til fornuftig og voksen

Rasmus' forældre: "Uha, det var svært – men pyha, vi valgte rigtigt."

Rasmus' lærer: "Værsgo’ - her er et indblik i dit barns (måske) kommende hverdag."

Kom og besøg os

Vi arrangerer en række besøgarrangementer, hvor I sammen med jeres søn eller datter kan få et endnu bedre indtryk af, hvad TEC er for en skole. Se datoer og tilmelding her.

 

"Vi har fået en dreng, der hver morgen står glad op, og som lynhurtigt har taget den faglige identitet til sig. Han går stolt rundt i sit arbejdstøj og elsker at fortælle om sit arbejde. Det har gjort ham mere voksen og har fået ham til at ranke ryggen."

TIL TOPPEN