Hvert år vælger mere end 12.000 at tage kurser og efteruddannelse på TEC. Vores kurser bygger på høj faglighed og kvalitet, og vi arbejder hele tiden for, at vores kursister flytter sig fagligt mest muligt. Skal du have opkvalificeret dine medarbejdere, kan du være sikker på at finde kurser og efteruddannelse på TEC, der passer til din virksomhed.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Værdi til virksomheden

Vi samarbejder med brancher og virksomheder for at sikre, at vores kurser er relevante og af høj kvalitet, så I kan styrke jeres medarbejderes kompetencer og i sidste ende få værdi til virksomheden.

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder
 • Generelle betingelser

  Alt om pris, tilmelding og betaling. Godtgørelse og tilskud til kurser
  Værd at vide
 • Gode kursusfaciliteter

  Vi har moderne værksteder og teorilokaler, og udstyr der svarer til det i bruger i virksomheden
  Tag dit kursus på TEC
 • Skal vi booke dine kurser?

  Så står vi for alt i forbindelse med tilmelding til kurser
  Hør mere

Kurser af høj kvalitet

Det er vigtigt for os, at du som virksomhed er tryg ved at sende dine medarbejdere på kursus på TEC. For at sikre undervisning af høj kvalitet, evaluerer vi derfor løbende vores kurser og efteruddannelse.

Kursisttilfredshed

Spørgsmål til kurser og efteruddannelse?

8-14

Kontakt kursusadministrationen

Telefontid kl. 8-14