default-thumbnail

Kom i praktik i udlandet som elev på TEC

Har du lyst til at prøve at arbejde i et andet land som en del af din uddannelse? Du kan som elev på TEC komme i praktik i udlandet, både på dit grund- og hovedforløb. TEC har samarbejdspartnere i hele Europa og sender dig derhen, hvor der er bedst mulighed for at arbejde med dit fag. Du kan enten komme i praktik på en erhvervsskole eller i en virksomhed i udlandet. Praktikopholdet vil vare ca. 2 uger på grundforløbet, og kan vare flere uger på hovedforløbet. Praktikopholdet finansieres af Erasmus+ eller PIU.

Se videoen nedenfor, hvor Mark og Pernille fortæller om deres praktikophold i Spanien og England. De var begge i praktik som en del af deres grundforløb. 

default-thumbnail

Kom på et længere udenlandsophold med PIU (praktik i udlandet)

PIU er en tilskudsordning, der giver dig tilskud til et længere praktikophold i udlandet på dit hovedforløb. Drømmer du om at arbejde på et bilværksted i Tyskland eller at lære nye malerteknikker i USA? Med PIU kan man rejse både inden- og uden for Europa, så mulighederne er mange! Udover selve oplevelsen at bo i et andet land og få indblik i nye arbejdskulturer, vil et længerevarende praktikophold i udlandet give dig erfaringer og kompetencer, som du kan bruge i dit senere uddannelsesforløb og på din praktikplads. 

Kom på praktikophold i Europa med Erasmus+

Erasmus+ er et tilskudsprogram, som hjælper dig med at finansiere dit praktikophold i Europa. Erasmus+ giver tilskud til et kortere praktikophold indenfor Europa, så du kan både komme på praktikophold i vores nabolande eller i resten af Europa. Praktikopholdet vil ca. vare 2 uger, og du vil ofte rejse sammen med andre TEC elever. Under opholdet kan du enten komme i praktik i en udenlandsk virksomhed, eller på en udenlandsk erhvervsskole. Vi finder det land og arbejdssted, som passer bedst til dig og din uddannelse.

TIL TOPPEN