Den dannelse, der sker på en erhvervsuddannelse, er lige så legitim og værdifuld, som den dannelse du får i andre uddannelser. Dannelse er ikke en absolut størrelse – det er en personlige rejse, som handler om, at folk skal blive den bedste udgave af dem selv.
Morten Emborg, direktør på TEC
default-thumbnail

Internationale samarbejdspartnere

TEC er en flerkulturel erhvervsskole tæt forbundet med et arbejdsmarked med en stigende globalising. Den stigende internationalisering øger kompetencebehov for innovation, globale kompetencer og en høj faglig specialisering. TEC har et solidt netværk og mange udenlandske partnere, som muliggør vores internationale aktiviteter.

Europæisk dimension i vores uddannelser

Som dansk erhvervsskole har vi som opgave at styrke den europæiske dimension i vores uddannelser for at skabe gennemsigtighed og gensidig anerkendelse af vores uddannelser.

Vi skal samtidig medvirke til, at vores elever er rustet til et komplekst arbejdsmarked, og at de modtager den bedst mulige undervisning hos os.

Samarbejde med Indien og Kina

TEC er en del af Danish Consortium for Academic Craftmanship. Konsortiet består af fem skoler og universiteter, der sammen har en vision om at udbrede danske undervisningsmetoder og tilgang til faglighed til andre dele af verdenen.

Se mere

Kontakter hos TEC Global

Generel kontakt

TEC Global

Carla Jo Brückner

TIL TOPPEN