Sådan søger du job hos os

Alle faste stillinger besættes via stillingsopslag. Du kan abonnere på alle vores stillingsopslag via vores jobagent. Du kan også få mere viden om TEC, vores aktiviteter og ledige stillinger ved at følge os på LinkedIn.

Vi anvender et elektronisk rekrutteringssystem for at sikre en ensartet og professionel rekruttering i overensstemmelse med gældende regler om personoplysninger. Derfor skal du for at komme i betragtning til en stilling hos os søge via linket i stillingsannoncen.

Fortæl os, hvorfor du søger stillingen, og hvilke kompetencer og erfaringer, du kan bidrage med. Vedhæft også CV og eksamensbevis/svendebrev.

Du modtager en kvittering pr. e-mail, når vi har modtaget din ansøgning.

Det kan du forvente, når du har søgt jobbet

Vi indkalder til samtaler via rekrutteringssystemet. Hvis du bliver indkaldt, vil du derfor modtage en invitation på e-mail.

Ansættelsessamtalen varer typisk 45 minutter. Under samtalen vil vi gerne høre mere om dig, din erfaring og motivation for at søge jobbet. Og vi vil fortælle mere om os og opgaverne.

Vi ringer til alle der har været til samtale. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et skriftligt afslag til kandidater, der ikke inviteres til samtale. 

TIL TOPPEN