Har du lyst til at gøre en forskel for mennesker på vej?

Vi arbejder med mennesker, der er på vej. Det er både unge, der er i gang med deres første uddannelse, og voksne i alle aldre, der som kursister får nye kompetencer. Du får hele tiden respons på dit arbejde - både fra omverdenen og fra elever og kursister. Du er med til at gøre en forskel, når du inspirerer fremtidens faglærte arbejdskraft. 

Det giver god energi og motivation i din hverdag.

default-thumbnail

Jeg bliver helt rørstrømsk, når jeg udleverer eksamensbeviser

Gert solgte sin vvs-forretning og blev faglærer på TEC. Han fortæller om overgangen fra selvstændig til at være faglærer på TEC, og den glæde han føler ved at sende nyuddannede unge ud i livet.

Vi vil være de bedste

Vi vil være de unges førstevalg, når de vælger uddannelse. Vi vil også være virksomhedernes førstevalg, når de ansætter lærlinge. Begge mål vil vi opnå gennem god undervisning. Den skaber vi i et godt arbejdsmiljø, hvor vi hjælper hinanden og sparrer fagligt.

default-thumbnail

Makkerpar på visit i de unges liv

Lars og René finder det meget givende at arbejde med unge og kombinere det med deres interesse for teknologi. De er gået sammen om at oprette en ny fagretning.

 

default-thumbnail

Stærkt kollegialt sammenhold

Frank kommer fra det private erhvervsliv. Det var en omvæltning, men det giver enorm mening at undervise unge i det, der bliver deres fremtid. Frank har stor glæde af et stærkt kollegialt fællesskab.

TIL TOPPEN