Det kræver det at blive lærer

Som lærer hos os skal du brænde for dit fag og have lyst og evne til at formidle det til andre.

Du skal være motiveret for at kommunikere med en bred gruppe af mennesker, da vi har elever og kursister i alle aldre og på forskellige niveauer.

Vi indhenter børneattest, hvis du som medarbejder ansættes i en stilling, hvor du skal færdes fast blandt unge under 15 år.

Lærerjob på TEC og HCØ

Vi har forskellige typer af lærerjobs med følgende krav til ansættelse.

  • en relevant faglært uddannelse eller anden relevant professionsuddannelse
  • mindst 5 års erhvervserfaring hvis du skal undervise i direkte erhvervsrettet fagligt stof
  • mindst 2 års erhvervserfaring, hvis du ikke skal undervise i direkte erhvervsrettet fagligt stof
  • senest fire år efter ansættelsen gennemføre en diplomuddannelse i erhvervspædagogik.
  • en god indgangsvinkel til at prøve kræfter med undervisning
  • uddannet inden for dit fag, men ingen særlige krav til erhvervserfaring
  • en kandidatgrad i gymnasierelevante fag
  • inden for det første år af ansættelsen gennemføre Pædagogikum for at supplere din faglige kompetence med pædagogisk og didaktisk kompetence

Vilkår og medarbejderfordele

Vi møder dig, der hvor du er i dit arbejdsliv. Afhængig af den enkelte stilling kan vi tilbyde fuldtids- og deltidsansættelse. 

Du bliver ansat på statens overenskomster, som blandt andet har attraktive pensionsordninger.

Faglig udvikling

På TEC vil du sammen med din leder arbejde med udvikling af dine faglige og personlige kompetencer. Har du ikke undervist før, så hjælper vi dig med at få dine pædagogiske kompetencer på plads. Diplomudddannelsen i erhvervspædagogik og gymnasiepædagogikum betales af skolen, og du får fri til at deltage i undervisningen.

Du vil blive en del af en afdeling, hvor fællesskabet prioriteres. Vi samarbejder om at flytte vores elever og kursister mest muligt, så de kan lykkes i livet.

Sociale aktiviteter

Vi har sociale aktiviteter på tværs af TEC. Du kan blive medlem af personaleforeningen og kunstforeningen. I personaleforeningen kan du deltage i spændende arrangementer sammen med dine kollegaer. Fx teaterture, julebanko, juletræsfest, fisketure, vinsmagning, tur i cirkus og ugentlig badminton og bowling. Som medlem af kunstforeningen får du mulighed for at blive en del af et fællesskab med stor interesse for kunst. Du kan vinde kunst på den årlige generalforsamling, møde udøvende kunstnere og deltage i fællesudflugter til museer og gallerier.

Trivsel

Vi har fokus på trivsel og sundhed. Vi har en massageordning, som du kan bruge som medarbejder. Vi har også røgfri skole og arbejdstid på alle adresser. På vores større arbejdspladser har vi en sund kantine. Og som privatperson kan du gøre brug af en række rabataftaler - f.eks. inden for oplevelser, bolig og underholdning.

TIL TOPPEN