Kursus starter den 14.04.2023
VÆLG DATO
Pladser:
4 ledige
Slutdato:
17/04/2023
AMU-nr:
14740154803risaf15
Varighed:
2 dage
Tid:
07:45-15:10
Adresse:
TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Samlet pris
Pr. person:
252,00 DDK
For ledige*:
2.095,90 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Camilla Jensen

38177338 amukursus@tec.dk

Indhold

Af- og pålæsning og transport. Personlige værnemidler. Planlægning, indsamling, sortering, behandling og opsortering i fraktioner ved kliniske risikoforhold. Aflæsningsforhold på anlæg. Regler på området, risikovurdering, ulykkes- og sygdomsrisici. Korrekt adfærd i tilfælde af uheld og ved beskadiget emballage. ADR- klasse 6.2 - smittefarlige stoffer.

Målgruppe

Chauffører/skraldemænd med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Mål

Deltageren kan:- Foretage af- og pålæsning og transport på en sikker og forsvarlig måde- Træffe passende arbejdsmiljømæssige foranstaltninger og brug af personlige værnemidler ved manuel håndtering, med risiko for direkte kontakt, tunge eller hyppige løftDeltageren har kendskab til følgende om kliniske risikoforhold:- Planlægning- Indsamling- Sortering- behandling- Opsortering i fraktioner- Aflæsningsforhold på anlæg specielt indrettede og godkendt til forbrænding af denne affaldstypeDeltagerne har kendskab til følgende om klinisk risikoaffald:- Håndtering i henhold til de gældende regler på området- Risikovurdering på baggrund af emballageforskrifter- Ulykkes- og sygdomsrisici- Korrekt adfærd i tilfælde af uheld og ved beskadiget emballageDeltageren kan efterleve:- ADR-forskrifterne generelt og specifikt i klasse 6.2 - smittefarlige stoffer.Dette uddannelsesmål betragtes som et myndighedscertifikat, når det afvikles i kombination med den lovpligtige efteruddannelse jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse herom.
Fag til kurset

Klinisk risikoaffald

Skolefagkode
43969
Varighed
2 dage
Timer pr. dag
7,4
TIL TOPPEN