Kursus starter den 06.10.2022
VÆLG DATO
Pladser:
5 ledige
Slutdato:
07/10/2022
AMU-nr:
14740154802flak01
Varighed:
2 dage
Tid:
07:45-15:10
Adresse:
TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Samlet pris
Pr. person:
256,00 DDK
For ledige*:
2.124,90 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Nicoline Winther-Sørensen

38177018 amukursus@tec.dk

Indhold

Deltageren kan, efter gennemført uddannelse, anvende og betjene forskellige flakkøretøjer, wire- og kroghejs samt containertyper på en sikker og driftsmæssig korrekt måde.

Målgruppe

Chauffører/skraldemænd med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Mål

Efter gennemført uddannelse har deltageren opnået viden om:- Flakkøretøjets opbygning, virkemåde og kontrolsystemer, - Aflæsningsforhold på forbrændingsanlæg og deponier m. m.- Regler for at afsætte container på offentlig vej - Aflæsning af forskelligt affald på en både sikker og forsvarlig måde- Om en planlagt kørsel er lovlig og forsvarlig - Sortering af affald samt vejlede kunder heri - Anvendelse af personligt sikkerhedsudstyrDeltageren kan på baggrund af denne viden udføre:- Bakning og manøvrering på lokaliteter med vanskelige passager og snævre pladsforhold- Betjening af forskellige flakkøretøjers wire- og kroghejs samt containertyper på en sikker og driftsmæssig korrekt måde.- Drifts- og færdselssikkerhedsmæssige eftersyn af køretøj og udstyr- Betjening af containertyper til fast affald- Elementær vedligeholdelse af det hydrauliske system og af komponenter, hvor der opstår slitage og belastningDette uddannelsesmål betragtes som et myndighedscertifikat, når det afvikles i kombination med den lovpligtige efteruddannelse jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse herom.Uddannelsens indhold følger de retningslinjer der fremgår af Færdselsstyrelsens gældende Bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport. Uddannelsen vil, sammen med de øvrige moduler i den lovpligtige efteruddannelse, føre til at deltageren kan erhverve chaufføruddannelsesbevis.
Fag til kurset

Grundlæggende flakkøretøjer

Skolefagkode
42845
Varighed
2 dage
Timer pr. dag
7,4

FAQ Flakkøretøjer

På kurset grundlæggende flakkøretøjer lærer du om containerkørsel både teoretisk og praktisk, så du kan køre og styre forskellige flakkøretøjer, wire- og kroghejs og containertyper.

Kurset grundlæggende flakkøretøjer tager 2 fulde undervisningsdage af 7 timer og 40 minutter.

For at kunne deltage på kurset er der et adgangskrav om, at man har kørekort kategori C dvs. et stort kørekort til lastbil.

Læs om vores kursus til lastbilkørekort.

Prisen for at deltage på kurset grundlæggende flakkøretøjer er er 252. kr. for personer, der er i arbejde og tilhører AMU-målgruppen. For ledige eller deltagere uden for AMU er prisen 2.078,30 kr.

Læs mere om Amu kurser

TIL TOPPEN