Dato Varighed Pladser
23/03-2021 3 dage 9 ledige pladser tilmeld
26/10-2021 3 dage 14 ledige pladser tilmeld
Målgruppe

Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, der arbejder med service og reparation af person- lastvogne og landbrugsmateriel

Formål

Deltageren kan på baggrund af fabrikantens forskrifter udføre fejlfinding, reparation og funktionskontrol af automatiske gearkasser.

Indhold

Deltageren kan på baggrund af fabrikantens forskrifter udføre fejlfinding, reparation og funktionskontrol af automatiske gearkasser.Deltageren opnår kendskab til opbygning og funktion af automatiske gearkasser, herunder gearkasser med og uden converterfunktion. Deltageren kan vurdere gearkassens tilstand og funktion, samt udføre relevante servicefunktioner og kan udvælge og anvende egnede måle- og testudstyr, evt. udlæse egendiagnose på gearkassens styring.Deltageren opnår kendskab til variantkodning og adaption, fx via egendiagnose.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Spørgsmål til kurser og efteruddannelse?

Kontakt kursusadministrationen

TIL TOPPEN