0 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 08/10-2018, kl. 08:00
Slut: 12/10-2018, kl. 15:30
Tilmeldingsfrist: 07/10-2018

  • sted
    Ekstern afholdelse, Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby
  • Varighed
    5 dage
  • Kviknr.
    147401 945384823201

Fag til kurset

Lasteansvarlig på fly 1

Skolefagkode
48232
Varighed
5,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Lasteansvarlig, lastning og losning af fly, turn arround af fly, oprigning af standplads, afrigning af stand-plads, loadcontroller, lasteplan, airside safety, Lufthavn.
Formål
Personer, der på grundlæggende niveau arbejder som lasteansvarlig med lastning og losning af fly i forbindelse med turn around af fly.
Indhold
Deltageren kan efter gennemført uddannelse, udføre de arbejdsopgaver som knytter sig til funk-tionen som lasteansvarlig.Deltageren kan i samarbejde med lasteteamet foretage korrekt op - og afrigning af standplads, samt sikre at lastning og losning af fly foregår efter gældende regler. Deltageren kan anvende lasteplaner for de forskellige flytyper og skriftlige arbejdsinstruktioner knyttet til funktionen som lasteansvarlig.Deltageren kan, i samarbejde med pilot eller loadcontroller, kommunikere og disponere last hen-sigtsmæssigt og på en sikkerhedsmæssig forsvarlig mådeDeltageren kan foretage rapportering af eventuelle afvigelser i lasteplanen og udføre afsluttende afrapportering efter gældende procedure.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Harpa Sveinsdottir