0 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 05/02-2019, kl. 07:30
Slut: 07/02-2019, kl. 15:00
Tilmeldingsfrist: 03/02-2019

  • sted
    Ekstern afholdelse, Københavns Lufthavn, 2770 Kastrup
  • Varighed
    3 dage
  • Kviknr.
    147401 945394682301

Fag til kurset

Lasteansvarlig af fly - ajourføring

Skolefagkode
46823
Varighed
2,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltageren kan efter gennemført uddannelse udføre arbejdsopgaver vedrørende funktionen som lasteansvarlig ved lastning og losning af fly.
Formål
Transportarbejdere i lufthavne.
Indhold
Deltageren er ajourført i forhold til at kunne foretage korrekt op- og afrigning af standplads samt sikre at lastning og losning af fly foregår efter gældende regler. Deltageren kan, i samarbejde med loadcontroller, foretage anvendelse af lasteplaner for de forskellige flytyper og skriftlige arbejdsinstruktioner knyttet til funktionen som lastansvarlig, samt korrekt rapportering af eventuelle afvigelser i lasteplanen og afsluttende afrapportering.Deltageren er ajourført i forhold til nye regler og erfaringer på området.

Lufthavnenes it-systemer, ajour

Skolefagkode
47858
Varighed
1,0 dag
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Efter gennemført uddannelse kan deltageren aflæse, registrere og rapportere data fra it baserede service og styresystemer ud fra sit opdaterede kendskab til systemernes nye funktionalitet og øvrige programopdateringer herunder opbygning og struktur. Uddannelsen omfatter brug af lufthavnens services-, informations-, planlægnings- og sikkerhedssystemer
Formål
Faglærte og ufaglærte medarbejdere, der udfører opgaver i forbindelse med logistik-, service- og forsyningsfunktioner i en lufthavn.
Indhold
Efter gennemført uddannelse kan deltageren aflæse, registrere og rapportere data fra it baserede service og styresystemer ud fra sit opdaterede kendskab til systemernes nye funktionaliteter og øvrige programopdateringer herunder opbygning og struktur. Uddannelsen omfatter brug af såvel lufthavnens servicesystemer, som brug af branchespecifikke regionale, nationale og internationale informations-, planlægnings- og sikkerhedssystemer i relation til jobfunktionen, fx i forbindelse med aflæsning, registrering og rapportering af data for bagage og passagerer, vægt/balance, trafikinformationer og vejrdata. Deltageren kan fortsat anvende de relevante systemer til almindeligt forekommende arbejdsopgaver og forstår betydningen af at aflæse, registrere og rapportere korrekte data. Deltageren kan efter gennemført uddannelse fortsat indgå i samarbejdet om vedligeholdelse af de relevante it-systemer ud fra et brugersyn og under hensyntagen til myndighedernes og kundernes krav til sikkerhed og service.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Harpa Sveinsdottir