Kursus starter den 28.11.2022
VÆLG DATO
Pladser:
1 ledig
Slutdato:
02/12/2022
AMU-nr:
14740155812laok48
Varighed:
5 dage
Tid:
07:45-15:10
Adresse:
TEC Hvidovre, Stamholmen 201-215, 2650 Hvidovre
Samlet pris
Pr. person:
630,00 DDK
For ledige*:
3.137,00 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Lena Knudsen

38177114 amukursus@tec.dk

Indhold

Deltageren kan beregne relevante lagerøkonomiske nøgletal, herunder dækningsbidrag, dækningsgrad, omsætningshastighed og kapitalbehov. Deltageren kan beregne faste og variable omkostninger, beregne optimale indkøbsstørrelser, vurdere tilbud samt foretage ABC-analyser.

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen er udviklet til ufaglærte medarbejdere inden for lagerbranchen, som ønsker indsigt i lagerøkonomi.

Mål

Deltageren kan beregne relevante lagerøkonomiske nøgletal, herunder, dækningsgrad, dækningsbidrag, omsætningshastighed, kapitalbehovDeltageren kan beregne faste og variable omkostninger, optimale indkøbsstørrelser. Deltageren kan vurdere tilbud. Deltageren kan foretage ABC-analyser.
Fag til kurset

Lagerøkonomi

Skolefagkode
40967
Varighed
5 dage
Timer pr. dag
7,4

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Certificeret e-læringsforløb

TEC udbyder certificerede e-læringsforløb inden for kurser og efteruddannelse. Kurserne består af en kombination af e-læring/fjernundervisning og undervisning på skolen, så vores kursister får endnu bedre muligheder for at kunne deltage på kurserne. Certificeringen betyder samtidig, at TEC kan tilbyde mere fleksible kurser med et med et højt kvalitetsniveau.

Se mere her
TIL TOPPEN