12 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 19/03-2019, kl. 08:00
Slut: 20/03-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 04/03-2019

  • sted
    TEC Ballerup AMU, Telegrafvej 9, 2750 Ballerup
  • Varighed
    2 dage
  • Kviknr.
    147401 425294828601

Fag til kurset

Montage af sikringsdøre, -vinduer og sikringsglas

Skolefagkode
48286
Varighed
2,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltagerne kan ud fra kendskab til sikringsdøre, sikringsvinduer og produkter med sikringsglas rådgive om og udarbejde hensigtsmæssige løsningsforslag med sikringsglas til opfyldelse af et givet sikringsniveau. Deltagerne kan vælge og montere produkter med sikringsglas under hensyn til de givne sikringsniveauer.
Formål
Håndværkere, glarmestre og andre, der arbejder med montage af sikringsdøre, sikringsvinduer og sikringsglas. For at blive certificeret i henhold til Forsikring og Pensions kravspecifikation for Mekanisk sikring skal dette kursus og 48354 Mekanisk indbrudssikring - begge være bestået.
Indhold
Med kendskab til forskellige sikringsdøre, sikringsvinduer og produkter i sikringsglas kan deltageren: - Udarbejde hensigtsmæssige løsningsforslag og vejlede om opfyldelse af et givet sikringsniveau for sikring med døre, vinduer og glas. - Vælge og montere sikringsdøre, sikringsvinduer og sikringsglas i forskellige materialer med tilhørende befæstigelsesmetoder og overholde relevante sikringsniveauer, standarder, kvalitetskrav og egenkontrol.- Opfylde de sikringsmæssige retningslinjer og forsikringsselskabernes krav om dokumentation i form af en installationserklæring. - Afdække kundebehov og vejlede om service og vedligehold.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Camilla S. Jensen