7 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 12/06-2019, kl. 08:00
Slut: 14/06-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 03/06-2019

  • sted
    TEC Ballerup AMU, Telegrafvej 9, 2750 Ballerup
  • Varighed
    3 dage
  • Kviknr.
    147401 425294838601
Gem

Fag til kurset

Montage af elektromekaniske låsekasser

Skolefagkode
48386
Varighed
3,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltagerne kan med viden om elektromekaniske låseenheders virkemåde og praktiske forhold i forbindelse med montage, udføre tilslutning af systemdele og perifere enheder samt foretage idriftsætning og fejlfinding på låseenhederne. Deltagerne kan anvende måleinstrumenter.
Formål
Uddannelsen er udviklet til personer indenfor låse- og sikringsmontagebranchen samt bygningshåndværkere, der har eller ønsker at arbejde med montage af elektromekaniske låsekasser, og som skal kunne montere, idriftsætte samt fejlfinde på forskellige typer af elektromekaniske låseenheder.
Indhold
Deltagerne kan med viden om de forskellige typer af elektromekaniske låseenheders virkemåde samt praktiske forhold i forbindelse med montage:   1) udføre tilslutning af nødvendige systemdele og perifere enheder. 2) foretage idriftsætning og fejlfinding på låseenhederne.   Derudover kan deltagerne med viden om elementære el-tekniske begreber, anvende måleinstrumenter i forbindelse med fejlfinding og servicering.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Camilla S. Jensen