Tilmelding til AMU-kurser foregår enten på efteruddannelse.dk, via a-kasse eller jobcenter. Det afhænger af din situation:

  • Hvis du skal deltage på AMU-vilkår tilmelder du dig på vores hjemmeside
  • Hvis du er ledig og har ret til 6-ugers jobrettet uddannelse, skal TEC lave en blanket til kursisten
  • Hvis Jobcenteret skal betale for kursisten, skal jobcenteret kontakte skolen og tilmelde kursisten

Når du har fundet et kursus til dig eller dine medarbejdere på tec.dk, bliver du automatisk ført videre til det specifikke kursus på efteruddannelse.dk. Men du skal logge ind på efteruddannelse.dk, inden du ser og kan tilmelde dig kurset. Hvordan du logger ind, afhænger af, om du tilmelder som virksomhed, som kursusadministrator eller som privatperson.

Se vejledning

Hvem kan få en uddannelse?

Du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, hvis du er ledig og faglært/ufaglært/har både en erhvervsfaglig og en kort videregående uddannelse. Du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse efter 5 ugers ledighed.

Kurser til ledige

Godt at vide om AMU-kurser

Vi har samlet det, der er værd at vide om kurser. Her kan du fx se, hvem der kan deltage på AMU-vilkår, priser på kurser, godtgørelse mv.

Om AMU-kurser

Få hjælp til tilmelding

Er du i tvivl om tilmelding til kurser, er du altid velkommen til at kontakte kursusadministrationen. De kan hjælpe dig med at finde ud af, om du deltager på AMU-vilkår eller om du først skal have fat i a-kasse eller jobcenter.

Kontakt os
TIL TOPPEN