10 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 17/12-2018, kl. 08:00
Slut: 17/12-2018, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 16/12-2018

  • sted
    Ekstern afholdelse, Lilholtvej 2, 6500 Vojens
  • Varighed
    1 dag
  • Kviknr.
    147401 93508M7

Fag til kurset

Udførelse af EWIS-vedligehold af fly

Skolefagkode
46668
Varighed
1,0 dag
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltageren kan udføre EWIS vedligehold af fly, og kan udføre generel inspektion, detaljeret inspektion, zonerelateret inspektion af skader på det elektriske ledningsnet i større fly og tage beslutning om hvilke rengøringsprocesser, der skal ske i forbindelse med ekstern-/intern forurening eller anden skade på større flys elektr.ledningsnet og tilhørende EWIS kompo-nenter.
Formål
Uddannelsen er udviklet til flymekanikere der udfører vedligeholdelsesarbejder og -inspektioner på EWIS og flymekanikere, der foretager elektriske eller flyelektroniske modifikationer på større trafikfly i drift.
Indhold
Deltageren kan efter gennemført uddannelse udføre EWIS vedligehold af fly. Deltageren kan udføre generel inspektion, detaljeret inspektion og zonerelateret inspektion af skader på det elektriske ledningsnet i større fly herunder tage beslutning om hvilke rengøringsprocesser, der skal iværksættes i forbindelse med ekstern- eller intern forurening eller anden skade på større flys elektriske ledningsnet og tilhørende EWIS komponenter.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Harpa Sveinsdottir