18 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 08/04-2019, kl. 08:00
Slut: 12/04-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 01/04-2019

  • sted
    TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • Varighed
    5 dage
  • Kviknr.
    147401 345094410915
Gem

Fag til kurset

Dataanlæg, opsætning af scripts AD

Skolefagkode
44110
Varighed
2,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltagerne kan installere og konfigurere en pc arbejdsstationen til at være client på en domain controller, samt vælge og forbinde nødvendigt udstyr til et LAN og oprette logon script. Deltagerne kan ligeledes vejlede kunden i at oprette personlige profiler på serveren.
Formål
Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for Dataanlæg, opsætning af scripts AD.
Indhold
Deltagerne kan installere en arbejdsstation og konfigurere arbejdsstationen til at være client på en domain controller samt vælge og forbinde nødvendigt udstyr til et LAN og oprette logon script.Deltagerne kan ligeledes vejlede kunden i at oprette personlige profiler på serveren.

Datanlæg, konfigurering af server

Skolefagkode
44109
Varighed
3,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltagerne kan installere en standalone server og omkonfigurere serveren til domain controller, samt tilslutte denne som child domain til et root domain med DNS server og Active Directory Services. Deltagerne kan vejlede kunder om muligheder og begrænsninger i Active Directory Services.
Formål
Uddannelsen er udviklet til faglærte og tilsvarende målgrupper, der i deres job har brug for kompetencer inden for Dataanlæg, konfigurering af server.
Indhold
Deltagerne kan installere en server som Windows standalone server og omkonfigurere en standalone server til domain controller.Deltagerne kan ligeledes tilslutte en server som child domæne til et Root domain med DNS server og Active Directory Services.Derudover kan deltagerne vejlede kunder om mulighederne og begrænsningerne i Active Directory Services.

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Britta W. Ritter