Kursus starter den 11.01.2023
VÆLG DATO
Pladser:
12 ledige
Slutdato:
12/01/2023
AMU-nr:
147401248234807702
Varighed:
2 dage
Tid:
08:00-15:24
Adresse:
TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Samlet pris
Pr. person:
268,00 DDK
For ledige*:
1.900,20 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Britta W. Ritter

3817 7057 amukursus@tec.dk

Indhold

Deltageren kan, i forbindelse med dronerelaterede service- og udviklingsopgaver, udføre arbejde, som kræver systemforståelse inden for droner, hvilket bl.a. omfatter anvendelsesområder, dronetyper og generel virkemåde, dronens bestanddele, overordnet kendskab til reguleringssystemer i dronestyringen, typiske sensortyper i en drone, og til dronesystemer, vægt- og balanceforhold ved ekstra udstyr, sikkerhed og løsninger til dataopsamling.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte personer, inden for elektronikområdet, og andre inden for AMU målgruppen, der skal eller ønsker at arbejde med dronerelaterede opgaver.Det anbefales, at deltageren inden kursus start har et grundlæggende kendskab til elektronik.

Mål

Deltageren kan, i forbindelse med dronerelaterede service- og udviklingsopgaver, arbejde inden for følgende områder:- Dronetyper og deres generelle virkemåder, herunder aerodynamiske forhold.- Dronens bestanddele og systemintegration.- Typiske sikkerhedsmekanismer i droner.- Droners typiske navigationsmuligheder, som fx GPS.- Overordnede reguleringssystemer, der indgår i styringen af en drone.- Typiske sensortyper, der indgår i en drone, og dem, der anvendes til dronesystemer.- Interfacemuligheder, der typisk anvendes inden for droneområdet.- Typiske metoder til at hente data fra droner, og eksempel på standardsoftware til databehandling.- Vægt- og balanceforhold ved montering af ekstra udstyr på en drone. - Korrekt håndtering af reparationer på droner.- Aktuel lovgivning i forhold til flyvning.
Fag til kurset

Droneteknologi: Systemforståelse

Skolefagkode
48077
Varighed
2 dage
Timer pr. dag
7,4
TIL TOPPEN