Kursus starter den 02.02.2022
VÆLG DATO
Pladser:
18 ledige
Slutdato:
04/02/2022
AMU-nr:
147401248024894805
Varighed:
3 dage
Tid:
08:00-15:24
Adresse:
TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Samlet pris
Pr. person:
384,00 DDK
For ledige*:
2.362,10 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Britta W. Ritter

38177057 amukursus@tec.dk

Indhold

Efter kurset kan deltageren tilslutte sensorer og aktuatorer på et CTS-anlæg,samt vejlede om Building Management Systemer (BMS).Søgeord: Aktuatorer, sensorer, CTS-anlæg, BMS, central tilstandskontrol og styring,

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for kompetencer inden for CTS-anlæg og BMS.

Mål

Efter kurset kan deltageren tilslutte sensorer og aktuatorer på et CTS-anlæg, samt vejlede om Building Management Systemer (BMS). Det betyder: Deltageren kender opbygningen af CTS-anlæg (Central Tilstandskontrol og Styring) samt gældende regler og normer for placering og tilslutning af sensorer og aktuatorer til et CTS-anlæg. Deltageren udvælger, placerer og tilslutter sensorer og aktuatorer som aktive komponenter til et CTS-anlæg til varme og ventilation. Deltageren ved, hvordan et CTS-anlægs enheder er forbundet og kommunikerer. Deltageren dokumenterer og kvalitetssikrer eget arbejde. Deltageren har kendskab til sammenhængen mellem CTS og BMS (building management system) og muligheden for at optimere ved at integrere med andre systemer. Deltageren vejleder kunder om opbygning af et Building Management System (BMS) med Intelligente bygningsinstallationer, CTS-anlæg og HVAC. Deltageren vejleder kunder om de energibesparende tiltag og tilbagebetalingstider, der opnås indenfor anlæg med varme, ventilation og aircondition (HVAC-anlæg) samt lysstyringsanlæg.
Fag til kurset

CTS-anlæg og BMS - systemkendskab

Skolefagkode
48948
Varighed
3 dage
Timer pr. dag
7,4

Spørgsmål til kurser og efteruddannelse?

TIL TOPPEN