0 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 16/12-2019, kl. 08:00
Slut: 20/12-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 11/11-2019

  • sted
    TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • Varighed
    5 dage
  • Kviknr.
    147401 345294126751

Fag til kurset

Procesanlæg introduktion, regulator og målekreds

Skolefagkode
41267
Varighed
5,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte automatiktekniker, industriteknikere, personvognsmekanikere eller personer med tilsvarende kompetencer, der har eller ønsker beskæftigelse i en virksomheds drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som i den forbindelse skal kunne foretage indkøring og indregulering samt justeringer på procesanlæg.
Formål
Du lærer at indregulere en mindre proces, hvor der anvendes en PID-regulator, herunder lærer du at vurdere indsvingningsforløb, foretage procesmålinger og kalibrere en transmitter. Du lærer at justere og kalibrere processens handleorgan, fx en ventil. Du kan udvælge, tilslutte og aflæse procesmåleudstyr samt anvende et PI diagram og kan beskrive processen via et blokskema.
Indhold
Deltageren kan idriftsætte et mindre procesanlæg, herunder foretage den nødvendige optimering og vurdering af processen.Deltageren kan: - indregulere en mindre proces, hvor der anvendes en PID-regulator, herunder vurdere et indsvingningsforløb for en proces samt foretage den nødvendige justering/optimering af regulatorens parametre.- foretage procesmålinger med en transmitter, herunder foretage justeringer på transmitteren.- justere og kalibrere processens handleorgan, fx en ventil.- udvælge, tilslutte og aflæse procesmåleudstyr, fx kalibrator, multimeter, logger og registrerende udstyr.- anvende et PI diagram og kan beskrive processen via et blokskema. Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- de sikkerhedsmæssige problemstillinger i forbindelse med at arbejde på et procesanlæg- beregninger i forbindelse med et procesanlæg

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Britta W. Ritter