Kursus starter den 26.09.2022
VÆLG DATO
Pladser:
10 ledige
Slutdato:
30/09/2022
AMU-nr:
147401248224126739
Varighed:
5 dage
Tid:
08:00-15:24
Adresse:
TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Samlet pris
Pr. person:
640,00 DDK
For ledige*:
3.783,50 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Britta W. Ritter

38177057 amukursus@tec.dk

Indhold

Du lærer at indregulere en mindre proces, hvor der anvendes en PID-regulator, herunder lærer du at vurdere indsvingningsforløb, foretage procesmålinger og kalibrere en transmitter. Du lærer at justere og kalibrere processens handleorgan, fx en ventil. Du kan udvælge, tilslutte og aflæse procesmåleudstyr samt anvende et PI diagram og kan beskrive processen via et blokskema.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte automatiktekniker, industriteknikere, personvognsmekanikere eller personer med tilsvarende kompetencer, der har eller ønsker beskæftigelse i en virksomheds drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som i den forbindelse skal kunne foretage indkøring og indregulering samt justeringer på procesanlæg.

Mål

Deltageren kan idriftsætte et mindre procesanlæg, herunder foretage den nødvendige optimering og vurdering af processen.Deltageren kan: - indregulere en mindre proces, hvor der anvendes en PID-regulator, herunder vurdere et indsvingningsforløb for en proces samt foretage den nødvendige justering/optimering af regulatorens parametre.- foretage procesmålinger med en transmitter, herunder foretage justeringer på transmitteren.- justere og kalibrere processens handleorgan, fx en ventil.- udvælge, tilslutte og aflæse procesmåleudstyr, fx kalibrator, multimeter, logger og registrerende udstyr.- anvende et PI diagram og kan beskrive processen via et blokskema. Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- de sikkerhedsmæssige problemstillinger i forbindelse med at arbejde på et procesanlæg- beregninger i forbindelse med et procesanlæg
Fag til kurset

Procesanlæg introduktion, regulator og målekreds

Skolefagkode
41267
Varighed
5 dage
Timer pr. dag
7,4
TIL TOPPEN