0 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 14/01-2019, kl. 08:00
Slut: 18/01-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 07/01-2019

  • sted
    TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • Varighed
    5 dage
  • Kviknr.
    147401 345294465403

Fag til kurset

Automatiske anlæg, PLC styring, følere og motorer

Skolefagkode
44654
Varighed
5,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Deltageren kender en PLC og dens logiske grundkoblinger, og kan anvende PLC'en til mindre styringsopgaver, herunder kan foretage mindre programændringer i et eksisterende program, del-tageren kan selvstændigt montere, afprøve og justere de forskellige komplekse følertyper, deltage-ren kender de forskellige specialmotorer, som fx DC-motor, step-motor, servo-motor og encoder.
Formål
Uddannelsen henvender sig til maskinreparatører, der er eller har været beskæftiget i virksomhedens drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne opbygge/idriftsætte relæstyringer, fejlfinde på AC motor, opbygge el-pneumatiske styringer og montere/justere følere.
Indhold
Deltageren opnår viden om en PLC og dens logiske grundkoblinger, kan anvende PLCén til mindre styringsopgaver og anvende/ajourføre såvel program som anlægsdokumentation samt foretage mindre programændringer i et eksisterende program. Deltageren kan selvstændigt montere, afprøve og justere de forskellige komplekse følertyper, der anvendes i automatiske maskiner og anlæg, herunder anvende datablade for kontrol af korrekt følerfunktion samt foretage målinger på følere og deres tilhørende elektroniske kredsløb.Deltageren opnår viden om specialmotorer, som eksempelvis DC-motor, step-motor, servo-motor og encoder og kan foretage montering og idriftsætning af de enheder, der anvendes til styring af specialmotorer.

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Britta W. Ritter