Kursus starter den 27.03.2023
VÆLG DATO
Pladser:
1 ledig
Slutdato:
31/03/2023
AMU-nr:
147401248234942413
Varighed:
5 dage
Tid:
08.00-15.24
Adresse:
TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Samlet pris
Pr. person:
670,00 DDK
For ledige*:
3.813,50 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Britta W. Ritter

38177057 amukursus@tec.dk

Indhold

På uddannelsen lærer du at udføre systematisk fejlfinding og reparation til modul niveau på automatiske maskiner og anlæg, der PLC styret og hvor der anvendes forskellige typer af handleorganer og følere.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne udfører vedligeholdelse af automatiske anlæg med PLC styringer. Det anbefales man inden kurset har viden om, at idriftsætte en sekventiel PLC styring. Denne viden kan opnås igennem uddannelsen Automatiske anlæg 4-1, idriftsætning PLC styringer.

Mål

Deltageren kan udføre systematisk fejlfinding og reparation til modul niveau på automatiske maskiner og anlæg, der er PLC styret og hvor der anvendes forskellige typer af handleorganer og følere. Det betyder at deltageren:- systematisk udfører fejlfinding og reparation til modulniveau på en PLC styret maskine, hvor der anvendes forskellige type af handleorganer- idriftsætter en sekventiel PLC styring for et automatisk anlæg.- foretager mindre ændringer og tilpasninger i eksisterende programmer- anvender/ajourfører dokumentation efter gældende standard i forbindelse med nævnte styringer.- fejlfinder og justerer følere på en automatiske maskine- kan læse og anvende en større industriel dokumentation, herunder angive målepunkter for kontrol af signalerDeltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- versionsstyring af PLC programmer- sikkerhed ved automatiske maskiner
Fag til kurset

Automatiske anlæg 4-2, PLC og fejlfinding

Skolefagkode
49424
Varighed
5 dage
Timer pr. dag
7,4
TIL TOPPEN