Kursus starter den 13.06.2022
VÆLG DATO
Pladser:
1 ledig
Slutdato:
17/06/2022
AMU-nr:
147401248224941924
Varighed:
5 dage
Tid:
08:00-15:24
Adresse:
TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
Samlet pris
Pr. person:
640,00 DDK
For ledige*:
3.783,50 DDK
* Og for deltagere uden AMU-målgruppe

Kontakt Britta W. Ritter

38177057 amukursus@tec.dk

Indhold

På uddannelsen lærer du at udføre systematisk fejlfinding på automatiske maskiner og anlæg, der indeholder relæ- og motorstyringer herunder får du lært at opbygge og afprøve relæstyringer. Du anvender/ajourfører el-dokumentation.

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne udfører vedligeholdelse af automatiske anlæg med elektriske styringer. Det anbefales man inden kurset har viden om opbygning og anvendelsen af mindre relæstyringer samt kunne udføre korrekt måling af strøm, spænding og modstande. Denne viden kan opnås igennem uddannelsen Automatiske anlæg 1-1, el-lære og relæteknik.

Mål

Deltageren kan systematiske fejlfinde på automatiske maskiner og anlæg, der indeholder relæ- og motorstyringer, opbygge og afprøve relæstyringer, samt tilslutte og fejlfinde på trefasede motorer.Det betyder at deltageren:- udvælger komponenter for en relæstyring, opbygge og afprøve relæstyringer for fx stjerne/trekant starter, adskilte viklinger, dahlander og frekvensomformer- udfører fejlfinding på en AC-motor med måleudstyr som eksempelvis multimeter og megger. - vurderer tilstanden af lejer samt anvende måleudstyr for opretning af motorer- anvender/ajourfører dokumentation efter gældende standard i forbindelse med nævnte styringer.- systematisk fejlfinder på automatiske maskiner og anlæg, der indeholder motorstyringer, relæstyringer og PLC styringer eller kombinationer heraf.Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- Sikkerhed ved arbejde med elektriske anlæg
Fag til kurset

Automatiske anlæg 2-1, fejlf. relæstyringer, motor

Skolefagkode
49419
Varighed
5 dage
Timer pr. dag
7,4
TIL TOPPEN