9 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 25/11-2019, kl. 08:00
Slut: 29/11-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 18/11-2019

  • sted
    TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • Varighed
    5 dage
  • Kviknr.
    147401 345294941848
Gem

Fag til kurset

Automatiske anlæg 1-3, hydraulik og fejlfinding

Skolefagkode
49418
Varighed
5,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Uddannelsen henvender sig til faglærte automatikteknikere, industriteknikere og smede eller andre med tilsvarende kvalifikationer der har eller ønsker beskæftigelse i virksomheders drifts/vedligeholdelsesafdeling, og som skal kunne udfører vedligeholdelse af automatiske anlæg med hydrauliske styringer.
Formål
På uddannelsen lærer du at opbygge og afprøve hydrauliske styringer, hvor der anvendes retnings-, tryk-, og strømreguleringsventiler, cylindre og motorer, samt fejlfinde på disse. Du anvender/ajourfører dokumentation for de hydrauliske anlæg.
Indhold
Deltageren kan opbygge og afprøve og indregulere hydrauliske styringer, deltageren kan endvidere udføre fejlfinding på automatiske anlæg, der indeholder hydrauliske komponenterDet betyder at deltageren:- udvælger komponenter for hydrauliske styringer, opbygger og afprøver hydrauliske styringer, hvor der anvendes retnings- tryk- og strømreguleringsventiler, cylindre og motorer.- udfører metodisk fejlfinding på automatiske anlæg, hvor der anvendes hydrauliske komponenter, indregulerer anlægget og udskifte defekte komponenter- vælger måleudstyr til fejlfinding- anvender/ajourfører teknisk dokumentation efter gældende standard Deltageren kan i den forbindelse anvende sin opnåede viden om:- Sikkerhed ved arbejde med hydrauliske anlæg- Beregninger på hydrauliske systemer

Find det rette kursus

Vores konsulenter er specialiserede i at finde og sammensætte kurser og efteruddannelse, så de passer til dig og din virksomhed.

Kontakt en konsulent

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Britta W. Ritter