16 ledige pladser

VÆLG ANDEN DATO
Start: 01/04-2019, kl. 08:00
Slut: 02/04-2019, kl. 15:24
Tilmeldingsfrist: 25/03-2019

  • sted
    TEC Frederiksberg, Stæhr Johansens Vej 7, 2000 Frederiksberg
  • Varighed
    2 dage
  • Kviknr.
    147401 345294790314
Gem

Fag til kurset

Robotteknologi, fejlfinding og reparation

Skolefagkode
47903
Varighed
2,0 dage
Timer pr. dag
7,40
Målgruppe
Efter gennemført uddannelse kan deltageren fejlfinde og fejlrette på industrielle robotanlæg, herunder kan deltageren lokalisere og afhjælpe program- og operationsfejl samt udføre genstartsprocedure ved driftsstop, udpege enkelte komponenter samt beskrive deres funktion, udvælge og anvende måleinstrumenter, arbejdet kan udføres på en sikkerhedsmæssig korrekt måde.
Formål
Uddannelsen henvender sig til faglærte, f. eks automatikteknikere, automatikteknikere i elektrobranchen, industriteknikere og smede eller andre i AMU målgruppen med tilsvarende kvalifikationer, som i forvejen har et kendskab til grundlæggende robotbetjening, og som er beskæftiget eller søger beskæftigelse med programmering, idriftsættelse, vedligehold, fejlfinding og indkøring af automatiske anlæg, hvor der anvendes industrirobotter.
Indhold
Efter gennemført uddannelse kan deltageren fejlfinde og fejlrette på industrielle robotanlæg, herunder kan deltageren lokalisere og afhjælpe program- og operationsfejl samt udføre genstartsprocedure ved driftsstop.   Deltageren kan udpege de enkelte komponenter som fx servosystem, gear, I/O, controller, periferi udstyr og lignende på anlægget samt beskrive deres funktion, endvidere opnås kendskab til programmer, kalibrering og systemparametre.   Deltageren kan, i forbindelse med fejlfinding og reparationsarbejde på industrielle robotanlæg, udvælge og anvende relevante måleinstrumenter, herunder vurdere målinger.   Deltageren har kendskab til regler for sikkerhed på robotstyrede anlæg, således at fejlfinding og reparation kan udføres på en sikkerhedsmæssig forsvarlig måde og i overensstemmelse med gældende love og regler.

Skræddersyede kurser

Har din virksomhed behov for at tilpasse kurserne, har vi rigtig gode muligheder for fleksibilitet. Vi skræddersyr jeres kurser, så de fx kan afholdes ude i virksomheden eller blive sammensat i kursuspakker.

Kursusmuligheder

Kontakt os

Britta W. Ritter